Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét Tomi bácsi!
max. a Poginé almáspitét! mer' aszondod, ez kevés egy sámántanonctól.
Szia
Hm.... Már meg Tata..... Vigyázz a szádra mert meg forditom a pelusodat...és a vonalkód lesz kívűl !
A vonatozás lehúzva!
Amugy napsütés kell? Na akkor az lesz....csinálok neked nap sütést. Holnap sütni fog....
már 9 is Fater! Pjetőhenyje más időzónában van?
Sziasztok!Micsoda találó nevek ,
Hajaj, így elszaladt az idő?
pizsi osztás.......nyolc óra elmúlt ám
egyenlőre csak az inasa vagy Tata!
majd ha tudol napsütést csinálni magadtól, akkor kiérdemled a nemes posztot!
de a Csibebácsi sem ihat vezetés közben...meg miért mondta, hogy fél a fotósoktól? én csak az orromat akarom nekinyomni a szélvédőnek, de a cicanadrág rajtam marad.
meg Sámán...
Tamás bátya, ez jó!
Ez igaz végül is a sör folyékony kenyér.
A Pogibácsi az... de hívhatjuk Tamás bátyának is, vagy Rábinhúdnak, esetleg a Rábai Kalóznak is.
Nem azt mondtam hogy Te neked kell meg innod azt a sört és nem is Te adod oda a Csibebácsinak,mert még elejtenéd
Ki a Te Apukád, mondjad Fiam?

Sajnos ki kell ábrándítsalak, mióta megszigorodtak az ellenőrzések kétszer is meggondolja bárki hogy akár ismerőst is felengedjen a vezetőállásra, ha jön valami nagyeszű kész a bukta és még csak nem is lekváros. Meg tele van a vonal mindenféle " vasútbarát " fotóssal és nem szeretnék fotótéma lenni, mindenhová ész nélkül feltöltik a fotókat és ha egy okostojás rátalál hát a folytatás már nem túl jó.
na tessék...már italozásra, meg vesztegetésre tanítod a gyereket! jól van ez így?!
Ha rossz fát teszel a tűzre,nem mehetsz motorolni
Majd viszünk neki sör italt...azzal le lehet kenyerezni
nagy felelősséggel jár ám... én meg ugye nem vagyok mintagyerek!
még jó hogy nem erőszakolták meg
Te Csibe.....még a végén testőrt is kell fogadnod
Nem röhögni.
ha Apával elmegyek kirándulni beengedsz a pilótafülkébe?
utoljára márciusban látogattam meg...olyankor öntözzük a torkunkat!
állat ...ez ku...a jó