Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Martini citromkarikával, nálam ez a menü.
Na nem mondod hogy pálinkázol fater? töcss egyet nekem is
Csibe! Egy párszor meg fogjuk emlegetni azt a hétfői napot De nagyon jó volt,még ha szarrá áztunk akkor is
Sátor? Mondtam hogy kitúrnak a pelék.
Az a szoba most be van szerelve rendesen.....Hifi...motor...sőt még a sátor is fel van állítva Mintha túrán lennék amikor oda bemegyek
Ne is mondd helyesen-többet nem ihatok az eltünős pálinkából
nbe is mondd!
Ne is mondd . Most is végigfut a hideg a hátamon ha rágondolok.
Nézd már irni sem tudok Meg Csibe ugyis elfárad a bogrács kevergetésében szerelés közben , ,
Itt már esik....azaz szakad mint Székesfehérváron Huu bazz...hogy eláztunk ott
SAZia!Majd riasztószerelés után mi is ott pihenünk
Szia Csibe. Már én is betoltam a szobába a vasat,ott pihen
Nem működik sokáig de mivel automata így ez van.
Szia Pogi!

Én már biztonságba helyeztem a gépet, biztos ami biztos alapon.
Ebbe a melegbe szivató?....ez szívás.....De ahogy nézem az eget.....nem sokára leszakad....,megint itt az özön víz.
Most ebbe a nagy melegben is működött a szívató amikor otthon beindítottam a motort.
Szeva Nightclubber!

Köszi az együttérzést, tényleg szerencsém volt hogy nem lett nagyobb baj.
Épp az előbb értem haza egy barátomtól, mit mondjak örültem amikor bekanyarodtam az udvarra, ami most az utakon van háát .....
Hiába, ahogy Pogi mondja itt a hétvége. Tényleg csak városon kívül érdemes motorozni.
Jelentem ismét itt a 7 vége
szomorú, hogy ilyet kell olvasnom. ismét egy mafla autós. a lényeg hogy semmi bajod nem lett.
4ütemű az a robogó.De 50-enes....Linea...valami
MIndjárt jövök Csótóra megyek-hátha van hal?
Lehet négyütemü volt vagy meleg volt a motor.Enyém és Csibéé is azonnal pörg a szivatónk rohadt jó!
10.én meg jön a risztó....szépen beszereled....oszt én le fénymásolom neked azt a rajzot akár 100példányban is tesvírem
Na ez jó,végre neked is van féked
Most egy kicsit le kell ugranom a tóra igértek halat , ,
Oké
Az inditást láttam és magam is meg lepődtem......kb 10méteről inditotta a srác és csak szépen alapjáraton ketyegett a motor. Természetesen rendesen sztenderen volt a motorja,nem oldal támaszon És az ővé is robogó...