én már rég gondoltam erre,hogy ez előbb-utóbb valakinek fel fog tűnni ebben az anyagias világban.mikor 20.-án lent voltam,csak3000ft-tal szoroztuk volna az ottlevőket...hát egy darabig tankol6ttunk volna belőle
amúgy mikor ezt évekkel ezelőtt véletlenül felfedeztem,még csak 1-2helyi járt le,főleg barna bőrű:)kövek voltak lerakva a végére és lejjebb nem is lehetett fürödni,mert be volt nőve azzal a tündérrózsával.most meg...de legalább van látnivaló is
jó csináltad!
azt a másik helyet én is ismerem,majdnem ugyanilyen még a kialakítása is.csak oda szarabb földúton lehet bemenni,meg nagyobb kerülő.de ott szinte senki sincs,a múltkor egy ember volt ott biciglivel
Már lassan 3 éve akarnak egy szállodát építeni arra a helyre ahol régebben az angolna telep volt de nem tudnak megegyezni mert ahol a zsilip rész van az még Hévíz ahol mi beszélgettünk onnét már Keszthely igy nem tudnak megegyezni hogy mi is legyen de ha be is tiltanák sem lenne semmi baj mert ha elmegyünk lejjebb van egy ugyanilyen rész a majornál ott nyugodtan lehetne fürdeni,de sok az irigy az biztos múltkor ugráltam jó párat erre valaki kihívta a Rend őreit szépen ugrás közben sikerült is levizeznem de annyira hogy folyt a ruháján a víz erre azt kérdezi maga nem tud olvasni mondom nem mert analfabéta vagyok szőke cigány akkor jó mennyen át a másikba és ezzel le is tudta a dolgot
heló Laci!csak annyi,hogy mikor lent voltam legutóbb fürödni,ott járkált egy mérnökforma ember meg egy nő valami papírokkal meg fényképezgettek.
elmondtam a sógoromnak.ő azt hallotta,hogy a kempinget átalakítják és kibővítik.úgyhogy lehet bebaszik a helynek.
biztos csípi már a szemüket hogy ingyen van a gyógyvíz.
majd te is érdeklődhetsz,hátha hallasz v.mit.
Nagyon jó,érdeklődj és tőlem csinálhatjuk
Legalább melónk is lesz ,és keresünk is . És ha elégedett a kuncsaft..(annak meg megy a híre)..akkor több meló is bejön
körbekérdezek és részemről oké is tudom mit mivel hogyan kell csinálni honnét kell megvenni akár öntözőrendszer telepítés ,akár gyep ,akár gyepszőnyeg ,vagy kút vízellátás ezekben jártas vagyok
Akkor érdemes lenne csinálni....nem gondolod? Beszállok bakker....lapáttol nem félek meg a melótól sem. Na hajrá,és keresd a kuncsaftokat....mi meg a pénzt.
u.i.:jó a kerti tó,mi is most tervezzük
azt a másik helyet én is ismerem,majdnem ugyanilyen még a kialakítása is.csak oda szarabb földúton lehet bemenni,meg nagyobb kerülő.de ott szinte senki sincs,a múltkor egy ember volt ott biciglivel
elmondtam a sógoromnak.ő azt hallotta,hogy a kempinget átalakítják és kibővítik.úgyhogy lehet bebaszik a helynek.
biztos csípi már a szemüket hogy ingyen van a gyógyvíz.
majd te is érdeklődhetsz,hátha hallasz v.mit.
Legalább melónk is lesz ,és keresünk is . És ha elégedett a kuncsaft..(annak meg megy a híre)..akkor több meló is bejön
De találunk neki helyet....az van bőven.