Jelentem jó a hátsókerekem!Csibe jóvoltából e balos napon született gumim hátra.Igaz vmivel kisebb a kerék de legalább lehet vele menni ha nem is megy annyit.
Ja és azért beszéld le ha lehet a barátodnak ami jött bekötési és kezelési rajz lefényezhetnéd és mailban áttolhatnád!Valamint a tiéd rajzát is gondolom megvan.
Persze bekötjük .
Robógóra ezek a távinditásosak életveszélyesek,mert ha véletlenül beinditod mikor le van támasztva és nem vagy ott,akkor kilő maga is mert azonnal felpörgeti a szivató és elindul a hátsó kerék hajtás! Csak ha fel van téve sztenderre ugy hogy a hátulja nem ér le akkor jó a mutatvány!Nem véletlenül kell féket huzni inditáskor nálunk!Olyan mintha bennhagynád egyben és ráinditanál valahonnan .
De van ott olyan is ami cakk-pakk 2500ft...2 távirányítóval,csak az nem inditja távolrol a mocit.Meg nincs rajta néma riasztás amikor rezegne a távirányitó.
10.ére meg rendeltem....ugy készüljön mester úr hogy kend lesz az aki az enyémet beszereli persze ....ha vállalja...ugye?
A neten nincs rajz...legalább is ott nincs ahol megláttam ezt a riasztót. De a munkatársam most rendelt egy ilyent,és berakatta. Ma láttam hogy mit is tud ez a kis szar és ennyi pénzért naná hogy veszek egyet
De ha irsz mailt ennek a cégnek...szerintem az ilyen rajzot is leküldik válaszban.Amit küldtek hozzá az csak a bekötési rajz,és a pik-pakk bekötötték neki......igaz 5ezerért.
CSibe....ilyen riaszot rendelek. 5020 magyar pénz és nagyon sok funkcio van rajta...pl távolrol inditja a motort,néma riasztás amikor a távirányitó rezegve jelzi hogy basztatják a vasat,hangos riasztás...meg minden.
Nem, szerencsém volt, na meg a reflexek is jól működtek. Itt lakik a közelben majd 10. után fizet, legalábbis ezt mondta. Különösképpen nem érdekel ha átver is kalapács és egy kis festék mindent megold, ez a motor nem műanyagból van. Más lett volna a felállás ha a robogóval vagyok. Pont jöttek a rendőrök is mert előttünk meg két autós csókolózott össze.
Ma sikerült meghágnom a simsonnal egy suzukit, balra szándékozott kanyarodni aztán amikor mögé értem úgy döntött hogy inkább jobbra kanyarodik. Szerencsére csak az első sárvédőm bánta a találkozást meg a szennyvizes műa. csőből gyártott kézvédő.
Csak nem lesz igaz hogy megszűnik ez a fürdési lehetőség. Most kezdtem csak odajárni, máris vége lenne? Igaz a bevételi oldalnak biztos böki a szemét hogy a proletárok ingyen használják a tó vizét, tisztára olyan mint "A Tenkes kapitánya".
Robógóra ezek a távinditásosak életveszélyesek,mert ha véletlenül beinditod mikor le van támasztva és nem vagy ott,akkor kilő maga is mert azonnal felpörgeti a szivató és elindul a hátsó kerék hajtás! Csak ha fel van téve sztenderre ugy hogy a hátulja nem ér le akkor jó a mutatvány!Nem véletlenül kell féket huzni inditáskor nálunk!Olyan mintha bennhagynád egyben és ráinditanál valahonnan .
Itt próbáltam de nincs rajz!
http://www.webaruhaz.lineamoto...
10.ére meg rendeltem....ugy készüljön mester úr hogy kend lesz az aki az enyémet beszereli persze ....ha vállalja...ugye?
De ha irsz mailt ennek a cégnek...szerintem az ilyen rajzot is leküldik válaszban.Amit küldtek hozzá az csak a bekötési rajz,és a pik-pakk bekötötték neki......igaz 5ezerért.
De küldik hozzá a kapcsolási rajzot is
Már annyi baleset volt vele hogy lassan fel kell írnom. Mit szólt volna a Tomi, mögöttem jött.
Mé nem tiportad meg az autost?
Legalább megagyaltad, vagy kp, biztosító?
Ma sikerült meghágnom a simsonnal egy suzukit, balra szándékozott kanyarodni aztán amikor mögé értem úgy döntött hogy inkább jobbra kanyarodik. Szerencsére csak az első sárvédőm bánta a találkozást meg a szennyvizes műa. csőből gyártott kézvédő.
a lassított felvétel nem azonos az első másodpercekkel
Csak nem lesz igaz hogy megszűnik ez a fürdési lehetőség. Most kezdtem csak odajárni, máris vége lenne? Igaz a bevételi oldalnak biztos böki a szemét hogy a proletárok ingyen használják a tó vizét, tisztára olyan mint "A Tenkes kapitánya".