Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De igen csak sok a befektetés de lenne rá igény de egy komoly tó az kb 1.5 millió
Nagyon fasza. Tehetséged az van Nem gondolkoztál hogy ezt lehetne csinálni jó pénzért is? Már mint ezzel foglalkozni....kerti tavak építése.....biztos lenne sok ember akinek kellene tó...tavacsaka
fóliát tudok szerezni valami szépet kell kitalálni oda ahol múltkor a kutya csesztette a gumit jobb oldalon a bejárattól nem messze
Jól Tesó...tavasszal csináljunk egyet,veszek majd fóliát meg sört
Ezt is mi csináltuk
okés van pár alaprajzom és jó pár képem kerti tavakról csinálom neked szívesen egy du és kész is van csak a fólia kúrva drága bele 2000ft/m2
látom szeretsz lapátolni......nálam is áshatnál egy tavat de az minimum 1,70mély legyen.....meg bazi nagy
Jó ez a tó Majd megyünk strandolni
igen lehet van bent pár kagyló a kifolyóról hoztam és pár koi is
horgászni lehet?
Itt van......mazsolázgass
http://www.webaruhaz.lineamoto...
küld a linket körbenézek hogy még milyen hasznos dolgok lehetnem az oldalon
azok,és ahogy láttad nem nagyon menekültek.
Na hogy döntöttél? lesz riasztó a motorodon? mert akkor átküldöm a linket és rendelhetsz Annyit nagyon meg ér
Szépek a kis pelék
Na megint érthetően irtam az előbb
Szóval...nagyon meg nyultak a porvédő gumigyűrűk és szinte oda gyűdődtek a dugattyúhoz. Szépen ki szedtem és most nagyon fasza lett a fék
Szia Csibe. Köszi a linket,de itt nem az volt a gond hogy elpiszkolódott...hanem valami okból a porvédő gumigyűrűk úgy meg ráncosodtak .
Pogi!

A fékdugattyúkról ezt találtam: ttp://honda-dominator.hu/index.php/dominator/mszaki-dolgok/21-fekdugatt
yuk-tisztitasa-hazilag
Na ez szép , de mire rájöttem hogy érdemes lenne bekapcsolni a hangszórót. Először csak kattintgattam, mondom mi ez nem történik semmi, aztán megvilágosodtam.
Ha mindenki ilyen iskolázott lesz az országban ki fog majd dolgozni?
Jó reggelt !

Már olyan régen írtam hogy nem is emlékszek rá mikor is volt? Ez az öregség jele vajon? Na, komolyra fordítva a szót, tegnap megnéztem a Kalandorok című magyar filmet ( az Üvegtigris színvonala kb. vagy kicsit azért gyengébb ) azért érdemes volt időt pazarolni rá mert jót szórakoztam.
Akkor már minden OK!
már a felénél vagyok, tehát teljesítem a küldetést!
Az még magábasn is szép nemhogy melózva