Nagyon fasza. Tehetséged az van Nem gondolkoztál hogy ezt lehetne csinálni jó pénzért is? Már mint ezzel foglalkozni....kerti tavak építése.....biztos lenne sok ember akinek kellene tó...tavacsaka
azok,és ahogy láttad nem nagyon menekültek.
Na hogy döntöttél? lesz riasztó a motorodon? mert akkor átküldöm a linket és rendelhetsz Annyit nagyon meg ér
Na megint érthetően irtam az előbb
Szóval...nagyon meg nyultak a porvédő gumigyűrűk és szinte oda gyűdődtek a dugattyúhoz. Szépen ki szedtem és most nagyon fasza lett a fék
Na ez szép , de mire rájöttem hogy érdemes lenne bekapcsolni a hangszórót. Először csak kattintgattam, mondom mi ez nem történik semmi, aztán megvilágosodtam.
Már olyan régen írtam hogy nem is emlékszek rá mikor is volt? Ez az öregség jele vajon? Na, komolyra fordítva a szót, tegnap megnéztem a Kalandorok című magyar filmet ( az Üvegtigris színvonala kb. vagy kicsit azért gyengébb ) azért érdemes volt időt pazarolni rá mert jót szórakoztam.
http://www.webaruhaz.lineamoto...
Na hogy döntöttél? lesz riasztó a motorodon? mert akkor átküldöm a linket és rendelhetsz Annyit nagyon meg ér
Szóval...nagyon meg nyultak a porvédő gumigyűrűk és szinte oda gyűdődtek a dugattyúhoz. Szépen ki szedtem és most nagyon fasza lett a fék
A fékdugattyúkról ezt találtam: ttp://honda-dominator.hu/index.php/dominator/mszaki-dolgok/21-fekdugatt
yuk-tisztitasa-hazilag
Már olyan régen írtam hogy nem is emlékszek rá mikor is volt? Ez az öregség jele vajon? Na, komolyra fordítva a szót, tegnap megnéztem a Kalandorok című magyar filmet ( az Üvegtigris színvonala kb. vagy kicsit azért gyengébb ) azért érdemes volt időt pazarolni rá mert jót szórakoztam.