Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

detto...nekem is majd 24es nagyszervíz, a láncom sem tudom meddig bírja, fékbetétek szintén, na meg majd hársógumi.
hát nem is kell olyan munka ami csak 1-2 hónapig tart mert annak nincs semmi értelme
Meg csináljuk.....időnk lesz rá bőven.
Nekem olyan meló kell ami tuti......mert ha pl2-3hónap mulva azt mondják hogy ennyi volt akkor nagy gáz van.......tudod a lakás törlesztést még fizetem egy darabig.
a felnit azt mindenképp meg kell csinálni de annak olyannak kell lennie mintha gyárban csinálnák ha egy hétig tart egy kerék az sem baj de az legyen jó ,csak legyen meló ma néztem egy jó Bécsi munkát de majd elküldöm neked is a linket
Szerintem lesz még jó idő az idén....
Amugy meg ne is add el Jimmy azt a gépet,az már az életed része.
Laci.....majd szépen felpolírozzuk azt a felnit a télen......a többi cucc árát meg megkeressük ,csak legyen meló.
nekem is kell venni láncszettet, fékbetétet,gyertyát,olajat,szűrőt.levegőszűrőt,félolajat,gumik
at,kipufogót is illene venni szóval anyagi csőd
Kivonatom én is és indul a felújítás!Idomok,blokk,minden ami kell! Döntöttem,nem adom el,megmarad,ha tehetem örökre.
Táposok 10perc alatt alsó gatyáig áztam mire haza értem.....mégsem nyüszögök......
itt is esik én lassan elteszem a motort télire október 1 el kivonatom március végéig ,
szeva! látom Te sem gurulsz. Az idén nem úgy jött össze ahogy akartam. Hobbimotoros lettem
Na jónapot kész a net remélem nem csak addig lesz jó míg nem dörren az ég vagy fingik egyet a kutya
Miért mindig szabadnapon esik az eső?
Sziasztok!
Nagy öröm és bódottá' érkezett a kis tyúkszaros életembe, sok idő és böngészés után végre találtam a méretembe Berik bőrgatyát, amin újszerű és abszolút jó áron hozzájutottam.
Könnyen árnyékra mehettem volna, mert Miskolcról érkezett és csak fizetés után tudtam felpróbálni...de mintha rám szabták volna.
Az Arlen Ness cordurám eladó, ha tudtok rá vkit, kérem jelezzétek.
Fertőszentmiklós jó hely
Na és szivargyújtó mikor lesz?
Ember tervez a pia végez.
Ez nagy hiba.......Nem is akarsz bele venni? Én most rendelek egyet....elég komoly és nagyon olcsó.
nincs
lehet...mivel már 2hűtő ventillátor van benne
A Te vasadban van riasztó?
dehogy...alig melegedne.
szép halála lenne az nsr-nek.....no meg az a parizeres szendó is ki rügyezne rendesen amire oda érnénk
rendben...felülök mögéd.
Poginé meg csomagol parizeres szendót...
Jó idejük van,szerencsére
Majd jövőre megint megyek.....e'gyühetsz velem ha birod a tempót
maj' felhívom őket...a terv: Zazi, Martin, Kupó, Érsek, Én.
Ma ment a Zazi? Kik mentek még ,nem tudod?