Meg csináljuk.....időnk lesz rá bőven.
Nekem olyan meló kell ami tuti......mert ha pl2-3hónap mulva azt mondják hogy ennyi volt akkor nagy gáz van.......tudod a lakás törlesztést még fizetem egy darabig.
a felnit azt mindenképp meg kell csinálni de annak olyannak kell lennie mintha gyárban csinálnák ha egy hétig tart egy kerék az sem baj de az legyen jó ,csak legyen meló ma néztem egy jó Bécsi munkát de majd elküldöm neked is a linket
Szerintem lesz még jó idő az idén....
Amugy meg ne is add el Jimmy azt a gépet,az már az életed része.
Laci.....majd szépen felpolírozzuk azt a felnit a télen......a többi cucc árát meg megkeressük ,csak legyen meló.
Sziasztok!
Nagy öröm és bódottá' érkezett a kis tyúkszaros életembe, sok idő és böngészés után végre találtam a méretembe Berik bőrgatyát, amin újszerű és abszolút jó áron hozzájutottam.
Könnyen árnyékra mehettem volna, mert Miskolcról érkezett és csak fizetés után tudtam felpróbálni...de mintha rám szabták volna.
Az Arlen Ness cordurám eladó, ha tudtok rá vkit, kérem jelezzétek.
Nekem olyan meló kell ami tuti......mert ha pl2-3hónap mulva azt mondják hogy ennyi volt akkor nagy gáz van.......tudod a lakás törlesztést még fizetem egy darabig.
Amugy meg ne is add el Jimmy azt a gépet,az már az életed része.
Laci.....majd szépen felpolírozzuk azt a felnit a télen......a többi cucc árát meg megkeressük ,csak legyen meló.
at,kipufogót is illene venni szóval anyagi csőd
Nagy öröm és bódottá' érkezett a kis tyúkszaros életembe, sok idő és böngészés után végre találtam a méretembe Berik bőrgatyát, amin újszerű és abszolút jó áron hozzájutottam.
Könnyen árnyékra mehettem volna, mert Miskolcról érkezett és csak fizetés után tudtam felpróbálni...de mintha rám szabták volna.
Az Arlen Ness cordurám eladó, ha tudtok rá vkit, kérem jelezzétek.
A Te vasadban van riasztó?
Poginé meg csomagol parizeres szendót...
Majd jövőre megint megyek.....e'gyühetsz velem ha birod a tempót