Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is szeretek málnázni...de megvártam ki szomjasabb!
Aha meg vigyázzon a mogyoroira....nehogy azt ropogtassák
Igeen! .Bográccsal jobban hangzik ,
Na ha kell akkor holnap meg csinálom a helyüket,hogy ne tudjanak lelépni Igy amig kell együtt maradnak az anyjukkal,és én meg hordom a kaját neki.És ha már nem szopnak akkor vihetsz belőlük
majd mondhatod nekem a pelék hordták össze
basszus
van a műhely ott van a 2 hazám ott jó helye lenne
Szeretném ha olyan szelíd lenne...hogy ha akarom akkor meg maradjon a vállamon,vagy a kezemen. Fasza lenne ha sikerűlne
Neked nem kell? Most van egy csomó....és szerintem egy terráriumban el lenne.Csak néha ki engednéd és tele hordaná a szobát mogyoróval meg minden jóval
akár ez is lehetne
ahogy gyorsan olvastam, félrelláttam...elválasztja az anyjuktól, aztán...szoptasd is meg jól!
Szoktasd is meg kevés ilyen szelid van mint nálad
Az jó csak hozza is haza azt a cementet
Amugy most mondtam az acconynak.......lassan el kellene különiteni a peléket az anjuktól......Most aztán igazán kézhez lehetne szoktatni őket
Rendben Itthon leszek gyere nyugodtan
olyan nyaka lesz a kutyának hogy lassan a zsák cementet viszi majd a szájában
jut eszembe....a lesifotó,valamelyik nap a minicamerával felvettem ahogy kinlodik azzal a motorgumival
kellene már szervezni valami ivós dolgot van pár fórumos aki már szerintem ki van száradva mint a sivatag nem akarok mutogatni
szombaton haverom szülinaptya...adig próbálok fögyógyuni.
rendben, holnap benézek.
publicnude
Na akkor hamar elő egy flaska vöröset oszt adj az agysejteknek
Amugy ha holnap motorozol....ugorj be.....meg mutatom a Peléket
lesifotó
Néz mááááá......ugyan olyan kutyád van mint nekem?....és ennek is van fürdőkádja.....
igen ügyesen fürdik ilyet sem láttam még
a pitsát...még teját sem.
asszem gyári hiba.
strandol a Coyote!