Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

másnaposan ne nézd meg az onboard-jukat
és itt nincs homokágy meg egyéb védelmi dolgok....ha elszáll valaki az kemény!
iszonyat pakolják ezek! komolyabb mint a dzsipi...
de nem is jönnek szembe...remélhetőleg
ebben a kanyarban nincs 60as tábla...

http://youtu.be/pe7F6cOkQJU
jó ötlet!
Szerintem az a 60-egyed már meg van itt is......amiket az este fotoztam az 7db csemete...meg anyjuk-apjuk...az már 9.És ez csak az egyik család....ezenkivűl még vannak családok nálam,a műhelyemben .
Sőt....már ott is vannak kicsik
Bizony bizony....védett faj! Vigyázok is rájuk nagyon,és ovom nehogy a szomszéd macsekja lecsapjon rájuk.
Most pont róluk olvasok. Akár 60-70 egyedből is állhat a galeri. Jól meggondoltad az istápolásukat?
Amik a képen vannak még nagyon gyerekek,most lehet meg szelídíteni őket. Ha át telepíteném őket és azt szeretném hogy meg maradjanak ott,akkor nagyon sokat kell velük foglalkoznom hogy szokjanak meg . Amugy a nagyok se olyan félősek,bár azokat még nem probáltam megfogni.....igaz eleséget ha vittem nekik nem spuriztak el Nézz utána a google-ban......oriás pele,mogyoros pele
Húú, most nézem 50 000 Ft az eszmei értéke darabjának.
Ha áttelepítenéd Őket akkor is megmaradnának vajon?
A ketrecben szerintem nem bírná ki......éjjeli állat ,és gyümölcs evő.De már olyan szelídek hogy eszük ágában nincs harapni vagy ellenkezni ha megfogom öket. Amiket a képen látsz....nem sokkal nagyobbak mint egy gyufás doboz.
Azt hiszem Te nem alszol, vár a műszak.
Ezeket is lehetne tartani ketrecben? Hörcsög helyett jó lenne azt hiszem.
Ha nem vigyázol egyszer csak elfoglalják a házat és csak kívülről nézegetsz majd befelé.
Jó reggelt!

Ez jó ötlet, meg kellene valósítani mielőbb.
Jó reggelt kívánok ! Vigyázz ezekre a kis rágcsálókra ! Genetikailag az egyik legközelebbi rokonaink !
Miaz mindenki alszik?Akkor én is!
Ugy furikázott a kezemen....megértem követni a telefon kamerájával
Vazze mindjárt dobok bár képet....most csináltam
joccakát Cimborák, szundi üzemmód!
Nem rossz ha a ruhát néha belülről is melegíti valami !
osztom bölcs kollégám véleményét
Szia Amúgy tényleg össze jöhetne már ez a bagázs egy eszem-iszomra.Itt basszuk a rezet a forumon már miota,és még be sem rugtunk együtt.