Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép lehetett,, , ,gratulálok!
Szia Jimmy . a Tomi51 csinált pár képet,a foto galáriái között meg találod a Balaton Pogival cimű albumban. Vidit az nem tom ki csinált...de abbol nekem is kell
Ó ez már igen, szép kis karika lehetett.
Akkor mondogasd, hogy: Nem vagyok hülye, nem vagyok hülye, hidd el hatásos.
sziasztok!
Megjöttük!Minden király volt,meg sem áztunk,motoroztunk,napoztunk,ettünk,ittunk,(híztam vagy 4kilót biztos ). Bejártuk a Duna-kanyart,kanyarogtunk a Pilisben,Dobogókőn,Velecei tó körül,és megküldtem a pályán is,...Szóval fíl dö szánsájn! ,...egészen az indulásig,de erről majd később,lényeg,hogy már dunlop gp d211 van a mocin
Videót ki csinált? Mikor és hogyan lehet átvenni?
Nem nem...azt nem hozom el......a mai napig nem jött a mailomra a papirjainak a másolata....szerintem gázos az a motor
majd a svájci szörnyeteggel:)
én meg örülök ha két keréken sikerül ugyan ez
Basszameg dekönnyű végigegykerózni a balatoniutat a Multistradával....
komolyan mondom....néha azt hiszem hülye vagyok........
Itt irogatok magamba........
pl....ha véletlenűl bele esel egy folyóba......annak kicsit hidegebb a vize na akkor meg fagysz?
hogy a fenébe merűl le? Én a töltőjével szoktam tölteni...és bírja,csak a kari telik meg hamar.
hát nekem 4gb-os van, de előbb lemerül, minthogy megtelne miért esnék bele?
Értem....akkor majd szerzek bele nagyobb karit mert ez a 2Gb-os hamar tele van
28 fok az optimális? Mi lenne veled ha bele esnél egy folyóba?
hát az túlzás, hogy jó volt fogalmazzunk úgy, hogy még bele mertem menni (nekem a 28 °C az optimális )
nem lehet sajnos legfeljebb utólag, programmal lefelé konvertálni...
Sasa......nem tudod ezeknek a mini camoknak nem lehet állítani képfelbontásán?
ja van....mint nekem 500-as NSR-em
Gondolom jó volt a víz
van 7-es főút az északi parton is?
hát inkább hajnalban akkor már az angolnák is tentéznek
Srácok aki a 7 es főuton jár a balaton déli partján számítson nagy forgalomra.Itt lellén lépésben lehet haladni
jol van akkor itt meg beszéljük
Nem tudok menni mert szülinapra vagyunk hivatalosak, holnap meg reggel indul a bakterház megint.
Na most picit lelépek...ki kell takarítanom a Sanyi házikóját....meg a Peléknek is adnom kell egy kis gyümölcsöt. De rögtön jövök
de ha van kedvetek azért egy átbeszélésre össze jöhetnénk...a pontos utitervet meg dumálni meg minden....