Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nem tudok rendelni semmit,de ha nem sürgős a dolog akkor ha fenn járok pesten a Fiamnál akkor hozok Neked egyet,de ez csak a jövő hónap eleje lesz!
De egyszerűbb szerintem a telefonos dolog 2 perc alatt elintézed!
Itt van a Conrad
TELEFONON
(06-1) 319-0250

Munkaidőben (H-CS: 09.00-18.00, P: 09.00-17.00, SZ: 09.00-13.00) munkatársaink várják hívását, munkaidőn túl faxos vagy internetes megrendelésre van lehetőség.

Itt megkérded mennyi a postaköltség,ha jó megadod a cimed,meg az áru rendelési kódját.
Ami itt van:

MOTORRIASZTÓ
Rend. sz.: 199648
De ha megadtad kérdezz rá hogy azonositsa ö is.

Ennyi az egész!
már nekem is hiányzik a motorolás...viszont most tök "dáthás" vagyok, mert budzsira áztam a szigeten.
Szia Lackó Tényleg fasza volt a kirándulás Nézd vissza....mekkora jegek estek De meg érte
Szia!Hozhattatok volna utánnunk egy kis KV t. , .
Na bazzz....én még nem rendeltem neten semmit.......
Tomi....te mint szakember....nem rendelnél nekem ? Aztán ha meg jön ...rendezzük. Te legalább tudod merre mi mennyi
jó reggelt!
frankót kirándultatok!
Kezdenek felmenni a képek irtam egy rövid kis szöveget is.
Egy költői kérdés... ismer valaki egy Háry Szabolcs nevű urat Zegen? Öccsének RSV-je van, vagy volt, neki egy 400 as még régen... csak gondoltam beböffentem
Kapcsolót nehogy ott végy mert aranyárban vannak!
Küldöm a képet rajt van az összes rendelési mód telefonos is!
Igen a kapcsoló az külön van de ha tudsz szerezni egy bármilyen kapcsolót az is megteszi.
Valóban nem jó,mindegy a képről megtalálfja rajt van az elérési ut is
Ok .ezt meg találtam,és a kapcsolot is külön meg kell rendelni? Ehez hülye vagyok
Na megpróbálom én is a linket betenni-itt van pogi!

http://www.conrad.hu/conrad.ph...
Ez a link nem lett jó, nem tudom miért. Pogi, írd be a keresőjébe hogy motorriasztó és kiadja.
Ez azért jó mert fogyasztása szinte kisebb mint az akku önkisülése.
12 ora alatt sem szop le 0.5 Aórát!
Itt van!Átkülsdöm jpegben az oldalt
Köszi
CONRAD
Faksuis képek
Ki nyomtattam azt amelyiken mind a hárman támaszkodunk a pultnál naggyon jóóóóó
Azt mond meg hol lehet meg rendelni azt a riasztót ami neked van..
Rendelek egyet
Ok, sasolom.
Persze,külön.Tinnyei kirándulás a cim,márt kiválogattam a képeket.Most kezdem felrakni,vmi 220 db.A videók igen jók.
Csinálsz külön galériát?