Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre kíváncsi vok!
Jó reggelt mindenkinek
Végre........el jött a várva várt nap A három "kis öreg" útra kel
Ha valaki keresne minket...tel.szám ill. mail cím az adatlapon
Amig nem vagyunk......nem verni az autosokat ,nem dobálni a repülőt
Allah vigyázzon rátok
Akkor most jó a motor akkor a szokott helyen tali
Most értem haza 4xszedtem szét a mezőn a hajtást,mert 10 ezer fölött pörgött a motor 70 nél,most hálisten levittem 8 ezerre,ugynéz ki jó lesz-nem annyira mint volt de 70 nél még nem forog a pirosba a fordulat!Pirosban max 10 perc és fogja a motort!
Most állok neki összepakolni.Csibe este végez.Holnap fél8-8 kor tali a szokott helyen keszthelyen.Utánna tankolás,KV és irány Ajka.
Mizujs? Remélem sikerült.....mert én már útra kész állapotba hoztam az nsr-t.Úgy felmálháztam mint egy szamarat
De hogy előbb pucolt aztán fest.Úgy csillog már mint a tücsök segge
Mizisten ugy pucolja hogy lefesti? , , ,
Most egy KV-t iszok és megyek próba!
Jó lesz az apám hisz tudsz te.Amúgy Andi vagyok mert a drágám felnit fest
jimmy
olvass már bele a zx7r topicba!
kaffer intézett támogatást a zx kupában, ha leszünk elegen
mi is számítunk most rátok
Ideiglenesen kész!azt hiszem,mindjárt próba!
Tesó merre vagy?
Én is most putyizok holnapra ,igaz nem nászútra,de lassan már kész leszek
Cső! Köszi szépen!
Tényleg jó buli volt,nem is gondoltam,hogy ilyen jó lesz és ilyen sokan leszünk! Köszi mindenkinek!
Nászút is jó volt leszámítva a haza felé indulást. A szállótól 200m-re defektet kaptam szombat 11.30kor Szentendrén meg minden gumis zárva volt,de egyébként is csak 1 foglalkozik motorokkal
A házigazdánk elvitt egy KTM boltba,ahol a srác nagyon rendes volt és segített keresni gumist (közben Sasa is megtalálta ) sőt el is szállított bennünket Bp.-re ,igaz 3000 pénz volt,de aranyat ért a segítségen. Mondjuk felrakás közben eltört,repedt a hasidom . Még szerencse,hogy volt jó állapotú használt gumi is . Így megúsztuk 14500-ból összesen mendennel.
Sajna ez pont a megmentett lóvé volt, pályanapra tettem el szóval ismét csőd. jaa és 1x zártam le a mocit,első kereket,amit persze másnap elfelejtettem,szóval az első sárvő is megrepedt Röviden ennyi. De amúgy semmi gáz nem volt. 13.30kor már Budaörsön voltunk. ahhoz képest kurva gyorsan ment minden. Persze mindez bőrben,csizmában 33fokban
Egy gyors csapágy csere.....de szerintem 2 motorod van.....
Lehet nekem is a Babettával kéne mennem....hogy stil szerű legyek
Hali! Bettike videózott az én fényképezőmmel. ELjuttatom Sasának, az én gépem valamér nemjácca le:)

Örülök h jóvolt a nácút:) Esküvő is tutibui volt, nemakarot elvállni és újraösszeházasodni h megismételhessük?
Egy jó hir csapágyas a motorom,most motort kell csinálnom holnapra!HA TUDOK!
Szia földim!Holnap az urakról is lesz ilyen kép,ha a Tomi mocija kibirja
Szia te drága!Birni fogja a dühöstücsök ne aggódj!De az a szivargyújtó jó nagy legyen,hogy birja a kávé főzést
Most püedig bekötök egy szivarcyujtót asszem kelleni fog!
Ezt Mi is kipróbáljuk lehet mindjárt le is sátorozunk
Ha Pogi motorja birja addig ,vagy az enyém-benzinnel
Tinnyén még feküdni is lehet
Tinnye! az is volt,jó kanyargós utakkal
Hondalaciiiiiiiiiiiiiiii!
Akkor mi lesz Tesókám? Tudsz jönni?
Jó igy is Akkor majd egy külön tura lessz a csepelszigetre. Most be kell mennem a Tescoba....de sietek vissza
Na? milyen a térkép?