Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igaz.
Azt mondta ha nem kell mennie külhonba akkor jönne Bírja ,nagyon fasza gyerek ő is Nem muszály mindig nyelezni a motorját....meg ha gyorsan akar menni hát megy egy karikát közben
Nem mondod? A Laci is eljönne? Bírja majd idegekkel a tempót?
jól van....azért erre még a Tominak is és a Hondalacinak is rá kell bólintaniuk.
Akkó duzzogjá. Felőlem mehetünk arra is.
Ha sátrazás,akkor a csepel szigeten a Szigetbecse-i strand
Másnap reggel onnan tovább Lórév...és a révvel át Adonyba és a régi 7-en meg le a Balcsi mellett,ott meg megint fürdünk valahol. Aztán a Hévizi csatorna
De ez az én ötletem....kondoljátok meg-beszéljétek meg és ha ok akkor jó.Ha nem ok....akkor kibaszottul duzzogni fogok
Mikor fürdünk a Balatonban? A Tominak is meg kell majd ezt emészteni azt hiszem.
Hát vagy tinnyén verünk sátrat vagy a csepel szigeten.
Amikor mentem mocival a csepel szigetre.....az kényelmesen 4,5ora út.Nincs az olyan messze....
De akkor mikor alszunk?
Ha már motorozunk......mi lenne ha elmennénk Tinnyére.....meg néznénk az üvegtigrist
ott egy fasza csoportképet csinálnánk háttérben a bódéval
A két napba beleférne,és a csepel szigeten jönnénk le....meg mutatnám hol nőttem fel.
De ez csak egy gondolat........mondjuk ez jó lenne
Persze, semmi gond. Amit írtam az csak egy kezdeti terv volt, menet közben is variálhatunk.
Javasolhatom hogy ne kompozzunk? Azt a pénzt inkább motorozzuk el........
Ajánlom neki hogy jó legyen mert irgum-burgum lesz.
Szia Hát én is nézegettem az éjjel....itt is hatalmas eső volt meg olyan sűrűn villámlott hogy azt hittem nappal van.
Remélem ezzel be tudta az időjárás egy darabig,nehogy már hétfőn-kedden ilyen idő legyen
Miért? Átaludtad az egész éjszakát, most könnyen beszélsz. Most értem haza nemrég, éjjel micsoda vihar volt a tóparton csak úgy cikáztak a villámok, időnként még a villany is elment fölülünk.
Ébresztőőőőő
Mindjárt a hasatokra süt a nap
Juj Éjszaka? le harapja a bögyörötöket az angolna ,
Esett is... ennek örömére meg is mártóztunk a balcsiban
Hát pár csepp itt is volt.......de tényleg nem sok.
Itt már esett is,...:(
Jó estét....mindjárt esni fog
Nem csak ha senki nem mer szólni majd én szólok mert én Zalai vagyok!
Nem volt még idöm de rajt vagyok.
Arra gondoltam, akkor én is voltam, időben végeztem, és volt egy kis ezresalázás
Na most megyek és lövök egy párat az ijal ,Nem árt gyakorolni azt is.....majd később vissza jövök