Jó reggelt!
Felkeltem fél2kor ,de ébren nem vagyok még
Megfejeltem az konyhaszekrény üvegajtóját Bementem a kollégákhozmert folydogált a vér rendesen,de semmi komoly.
Helló. Ha valaki tudna segíteni nekem azt megköszönném.
Cross motort szeretnék venni 500-600 ért. Szerintetek mit érdemes. Eddig RM 125-öm volt csak már 1 kicsit öreg (1993) és le szeretném cserélni.Szerintetek 4T vagy 2T. Márka?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Hát nem csodahogy kikészülnek az emberek. Regel meg éjjel kabát,meg fűtés,nappal meg 30 fok. Azt mondom a Földnek annyi
Felkeltem Én is de csak a hűtőajtóba akadt bele a fejem. Mi van ma, frontátvonulás?
Felkeltem fél2kor ,de ébren nem vagyok még
Megfejeltem az konyhaszekrény üvegajtóját Bementem a kollégákhozmert folydogált a vér rendesen,de semmi komoly.
Viszont lassan elteszem magam,mert állat volt az éjszaka,1 percet sem aludtunk,kivagyok. Majd zörgök délután 3körül!
Csőváltó!
Szombaton valaki Megyer?
Cross motort szeretnék venni 500-600 ért. Szerintetek mit érdemes. Eddig RM 125-öm volt csak már 1 kicsit öreg (1993) és le szeretném cserélni.Szerintetek 4T vagy 2T. Márka?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Sikerült, fent van gépen odajadom ám - egy kávéért cserébe
Videó?Sikerült vmit kihozni belőle? Holnap elérhető vagyok.Ha esetleg mégsem,akkor éppen kipihenem az éjszakát...dolgozom.