Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laciiiiiiiiiiii.....mennyi forintért adod aztat a motoros kabátot?
Ugy sem láttak még a friccek vanilia+eper izűt
nagyon komoly
Már meg van a megoldás Le rámoljuk az összes fagyist,és abbol gyártunk hóangyalkát
Most lesz ám csak ára,itt a .............
Az eredetijét meg őrzöm,ki nem adom a lábam közül
Nekem van EGY a fagyasztóban,mintának
Az fasza....mi lesz igy velünk?Már a hóangyalka biznisz is be fucsolt
Gondolom már hiányzik is egy jó gurulás? Nem is szabad kopott gumival tekerni.....soha nem tudni mi történik.
Jaaa......neked is mondom,polirozást vállalok.Ha esetleg van olyan cuccod akkor szolj.....olcsón meg csinálom.
Nekem is Pogi
P,sz,v,h, golgozok
Tuti hogy sok meló lenne. A fóliázás nem is rossz ötlet! Na ennek is utána járunk,és mehet a buli. Ugy is már csak 4napos munka hetek vannak a cégnél.
3 hete nem vettem elő a Babyt,nem mertem már menni a régi gumival,de holnap
2e ft darabja a boltban az enyémnek ami sima egyszerü kivitel ,képzeld el ha helyre tudnád hozni őket,mennyi melo lenne.De az is jo lenne ha le lehetne utánna fóliázni mondjuk mint az autoúveget-de ez csak ötletként.
Még azt kell meg néznem hogy nem-e puhább polirkorong kell-e hozzá. Ha igen,akkor azt is szerzünk. Akkor aztán jöhetnek a plexik is
Kösszi!De ha beválna a plexipolir kft ,akkor azt is csinálhatnád-rohadt sok karcos van mindenkinél biztos!
Szia 3-4 méter magasra én is feldobom
Megvan a gumi,holnap feldobatom
Azt még meg sem próbáltam De holnap a régi sisakomén ki probálom .Jó? És ha megy akkor meg csináljuk
Üdv!Felrobbantottam a sisak pleximet.Megy fel a régi amit Csibével vágtunk ki - na azt is tudod polirozni?
Cs.W.jo lett a szintmérő fullon majdnem vizszintesre megy.Lassan számlapot kell tervezni!
nem is tudom....de az már meg fordúlt a fejemben hogy ha megyünk a Tisza-tó erányába akkor onnan már közelebb lesz
Posta?
Már találtam....csak kurva messze van.Nem érné meg elmenni érte az alfőldre