Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elöbb legyen meg a mák.......de ugy is van még lehetőség válogatni.
csak ez a kurva pénz......ez legyen meg....................
Hondát vegyél
De nézegettem a suzukit,yamahát,hondát , de még ez csak amolyan tapogatozás.......
Szia. Tudom és nézegettem egy CBR-t Találtam egy naon faszát,csak még a nyanya intézi a hitelt és akkor le csapok.
Na....ez pl zalai gép
esemény kezdete: 2010. május 11. 15:00
esemény vége: 2010. május 11. 20:00
helyszín: Pannonia ring

Pályamotorozás oktatás. A rendezvény keretein belül alkalmad nyílik nyugodt, kontrolált körülmények között a pályamotorozás kezdőlépéseinek megismerésére. Részleteket itt találsz : http://palyamotorozas.hu/hu/oktatas/
Résztvevők
Pogi meg van már a kiszemelt motor?
Cbf500-ak elérhető árban vannak,viszonylag fiatal évjáratúak nem tudom azokat nézted-e.
Mindig szélirányba fordulnék mint a vitorlások.
Kellemetlen lenne erős oldal szélben motorozni vele
Hát igen, Én már a kényelmet helyezem előtérbe. Arra azonban kíváncsi lennék hogy szélben hogyan viselkedhet menet közben.
Egész jó....erre fáj a szived? Ezen nem áznál el
Máris meg nézem
Hát elég halkan beszélek. A fotógalériába töltöttem fel egy BMW C1 robogóról készített képeket, majd nézd meg ha van időd.
Az fasza,akkor most néma leventét játszol?
Mi be mentünk a szomszéd sráccal a bolha piacra. Mennyi sok kacat van ott. De az eső itt már nem esik
Jó reggelt!

Tegnap este 10-ig roptuk a táncot, annyit énekeltem hogy elment a hangom , de hogy mit arra már nem emlékszek.
Most meg esik az eső.
Jó reggelt
keszthelytől zegig, az ismert terepen. Lackó szeret rakott kumpi!
miben izzadtál meg ennyire ilyen jó volt a barátodnál
anyum csinált rakott krumplit, én is bekajáltam, aztán átöltözés, hazafelé már majdnem elaludtam itt se körte, se barack csak kakaó
hazaértem, betoppantam beizzadva és ballagási party volt...bezabáltam, majd fröccsöztem, némi körtével kísérve.
tökéletesen értem, és megértem
valóban...libabőrös volt a tarkóm!
a siófoki se volt kutttya
khelyen csavartam újra...már kéjes sikollyal sikerült!
hát ezt még senki nem mondta, de jól hangzik jobb, mintha olyan szőrös lennék, mint egy husky
hazafelé pipikéltél még egyet