Szia. Csak annyit basztam el hogy fent a fejlécen van olyan hogy Nézet....és ott kiszedtem a pipákat.Most meg se könyvjelző meg semmi nincs.Nem tudod hogy a faszba lehet vissza állitani?
Megmondtam régebben hogy mentést csinálj mindig mindenről, a könyvjelzőket is mentsd el néha. Sok bosszúságtól kímélnéd meg magadat.
A motort ma összeraktuk teljesen már csak az akkumulátor beüzemelése van hátra és Gooo!
Ej apám....én olyan hülye vagyok! A mozillát olyan faszán el állitottam,hogy se könyvjelzők meg se semmi.Most meg itt szivom a faszt mert nem tudom vissza csinálni
Ismét infó kéne!
Miféle cuppantóssal használod a GoProt?
Nézegettem e-bayen ilyen cuppantósakat, de nem tudom hogy ezek az 1-3 ezer forint közöttiek megfelelő minőségűek lehetnek-e. Mert ha jó akkor nem dobok ki 10 rugellót egy tankos rögzítősre...
Megmondtam régebben hogy mentést csinálj mindig mindenről, a könyvjelzőket is mentsd el néha. Sok bosszúságtól kímélnéd meg magadat.
A motort ma összeraktuk teljesen már csak az akkumulátor beüzemelése van hátra és Gooo!
mindjárt utánna kötöm ezt a fos gépet a hondának és megyek egy kört
Ismét infó kéne!
Miféle cuppantóssal használod a GoProt?
Nézegettem e-bayen ilyen cuppantósakat, de nem tudom hogy ezek az 1-3 ezer forint közöttiek megfelelő minőségűek lehetnek-e. Mert ha jó akkor nem dobok ki 10 rugellót egy tankos rögzítősre...
Újabb mocikat találsz occsóbbér. Tudnak hitelt is intézni