Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked is
Nem fau2.....mi is a neve annak a szarnak? de mindegy,csak arra kell vigyázni nehogy gödörbe menjek mert akkor gáz van
Na fasza.....mehetek aludni.
Joccakát emberek.
helyes fő a biztonság
Tavaj találtam egy fau2-est itt a telkem közelébe.Na holnap előszedem és felszerelem az nsr-re
Igen..menet közben védtelenek vagyunk. Csak azt nem értem..minden nap arra járok...már kurva sokszor láttam ezt a faszt és volt olyan szitu hogy villogok neki hogy menjen.Szó szerint elengedem,és erre ma bekostol. De jön még arra
vegyél gránátot és dobjad be az ablakon
Csak még menet közben nem tudok lőni,azt még gyakorolni kell
Pogi azért ne feledd, motoron mi vagyunk a gyengébbek... mondjuk ha leszállunk róla, akkor már nem
Múltkor faszikám előttem sárgát kapott a kereszteződésben, abban a pillanatban satufék... majdnem plug and play eszköz lettem
azt nem tudom ha kell akkor igen de nagy kört addig nem akarok menni
nem bizony...motorizált Robin Hood!
Mé ugy még nem láttál? Ugy szoktam lemenni Körmendre a malomhoz tanyázni,kenuzni Volt már ugy hogy a rendőr ugy meglepődött elfelejtett megállitani csak bambán nézett azt hittem menten bepisálok,volt egyfajta képe
vasárnapig nem ülsz motorra?
Kifordul elém én meg olyat fékezek hogy majd nem nekem jön hátulrol a fele butorgyári dolgozo. Kiabálok a sisakbol hogy "kinek van elsőbbsége te barom?" erre bekostol........komolyan mondom ezután naggggyyyon geci leszek az autosokkal. Mindig előzékeny voltam...de az a mai naptol megszünt.
Még amikor vizsgázni jártam,azt monda az oktató az autosoknak.."motorossal soha ne vitázzatok,kurva nagyot tud ütni azzal a sisakkal" Ki fogom probálni
ez a jutalomfalat ha megissza megkapja jobban csúszik
Mi van a néninél?vizelet minta?
Tényleg az autósok baromi erősek nálam is múltkor egy falubeli tolt majdnem le bemutatta neki erre megáll a ház előtt és pattog mondtam neki gyorsan mennyen el míg a protektoros kesztyűt nem próbálom ki rajta
elég lesz ha úgy ülsz a mocin hogy a hátadon az íjj!
pacalpörkütt egy pohár fura rosé-val!
de geciiiiii
políroznád?
bammeg mivel érdemeltem ezt ki ? ma mindenki engem bacogat? nem elég hogy hazafelé nem adta meg az elsőbséget egy kötsög autos,még amikor dudálok neki utánnam jön wazze......de javasoltam neki maradjon a kocsiban mert megbaszkodom úgy hogy beszarik. nem mert kiszálni
De holnap elkapom
Ja, a kipufogóra gondolsz? Örülök hogy egyáltalán csak 3 csavarral kellett megküzdeni, nem hogy még azt is leszereljem. Már össze kellene rakni nem szétszedni még jobban. Lassan már el is felejtettem hogyan is néz ki, meg a sok csavarnak is helyet kell találni.
meglátja hogy így szemtelenkedsz, aztán lecsavarja a filckorongot a répádról!
rendben Vasárnap gyorsulás én is oda megyek a hétre ennyi a motorozás
répa + filckorong...akkó ki a perverz?!