Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vadi új bőr fotelok (2 db) eladó ! ! !
Érd: nálam
Hát igen a hasidom sokat dobna a kinézetén.
Jaaaa....igy már más Azért sajnálom ám,megy minden nap,ma reggel is szakadt az eső....de pirítottam is 90-el a melóhelyig . Kapja az ívet rendesen
Még azt sajnálom hogy nincs rajta hasidom,ugy még szebb lenne
Nem csóró az, ember. Kimaradt egy vessző.
A motorod.
ki a nem csoró?
Nem csóró az ember. Kíváncsi vagyok rá, nekem tetszik. Főleg a full idomosok.
Lassan vissza szoksz majd rá. Lehet hogy én is össze rakok valami motort.Nem kéne mindig ezt a csoró nsr-t hajtanom
Holnap sajnos egész nap meló, úgyhogy nem lesz motorszerelés. Már teljesen hozzászoktam simsonhoz aztán úgy járok megint egy darabig hogy váltani meg kuplungolni akarok.
Akkor lassan össze áll a gép
Holnap megint szabin vagyok....remélem nem esik mert meg szeretném hajtani a gépet
Már felkeltem! Beszereltük a két kereket meg felraktunk egy oldalburkolati elemet. Lassan járóképes lesz a saját lábán is.
Szeva!

Hát hogyne tapadna, ma áttoltam a motort a gumishoz, hogy húzza meg légkulccsal a kerékcsavart. Ha minden jól megy jövő héten talán már járóképes lesz önerőből is, akkor majd jelzek a tapadással kapcsolatban. Azonban ma megnéztük a régi, első keréken levő gumit és azt láttam hogy kockásra kopott a futófelülete. Mi okozhatta, talán a lengéscsillapító?
Az összes bank buziiiiiiiiiii ! ! ! ! !
ok. Ha gondolod le kapom én az oldal dekniket.....ugy is rá érek
Csak hozd aztán el intézem.
megbeszéljük, én holnap Pesten vagyok!
ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐ !

Ne hogy már aludjál süt a nap,menni kell
Nagyon állat
Álványos polirom van.....kicsit ki guvadna a szemem amig az alatt tartom. Van olyanom is amit furogépbe kell befogni,de szerintem az ugy nem lenne olyan szép.Csak a két oldal deknit kell levenned,ugy már mindjárt beljebb lennénk.
Amugy holnap szabin vagyok !
Jobbat
Napot
tapad a gumma?