már majdnem mentem 2000et egy hónap alatt, aztán szervizig 1200at mehetek még...de ami miatt most jegelem, az a kibaszott tanulás lesz. de azé' majd 1eztetünk.
kemény vagy mit a beton! pedig én gyúrtam!
lángost csak itthon eszek, mert azt fost, ami nyócvanhaccó használt olajjal agyonszívta magát, aztat én meg nem eszem. a másik meg, nem szabad fokis dolgokat enni motoroláskor, mert folyton belebüfizik az ember a sisakba lecsukott plexivel.
már én is mondogattam hogy polírozást vállalok........egy emberke be is kérdezett és el tünt nem láttad? pedig már picike polirozom is van hogy a kis helyeken is fasza legyen az amit csinálok. de ez van
Ráadásul az oldal nagyon jól meg van csinálva, biztosan az a gond, hogy nem 15 felnit akarok javíttatni vele. Találkoztam már ilyen szakikkal akik kis munkát nem vállalnak, csak akkor miért nem írják ki?
Pffffff nyakon váglak hogy lesz belőled így rendes ember
persze csak irigy vagyok, hogy ma Karoson voltál és hogy kimaradt a szombati lángos pedig én aztat szerettem volna ÁM fokhagymával , hogy megfulladjak a sisakban hazafelé
Naná hogy készülök! Fájt a szivem basszus amikor mindenki megindult én meg nem tudtam menni.
De szerintem holnap kiderül hogy lesz-e nagy gép vagy sem.Ha nem jön össze a hitel akkor bedarálom az nsr-t....és veszek egy új íjat....és leszarom kinek a vadját ölöm jó pénzért.
Te a tököm már.........................................
Érdekes egy figura lehet.....akkor meg minek hirdet?
Tele a tököm az ilyen faszikkal akik mindenhol hirdetnek ,és ha szólsz neki akkor meg "mi nem foglalkozunk ilyennel" dumát dobják be
Szia Bogyó!
Nem lett a tegnapi tanulásból semmi, lemondta a sorstárs, jómagam meg nem erőltettem...ma lepirított a nap Karoson, meg gyúrtam egy kurva jót!
Már nagyon sokszor láttam úgyhogy van tapasztalat.
Most írt vissza egy szaki hogy jelenleg nem vállal felni javítást de azért a hirdetése fent van a neten.
Én sem idegeskedek ezen....nyugodt vagyok mint nyuszi a hurokban. De azért bosszantó egy kicsit.
A végén még az lesz mint a mad max-ben.........lopjuk a benyát mindenkitől feltéve....ha utol érjük őket
Ma telenyomtuk a négykerekűt meg kannába 10 liter a háztáji benzinzabálóknak. Ezzel elleszünk egy darabig. Már nem is idegeskedek ha emelkedik az ár , fölösleges.
vagy perverzek?
Nem a répámról beszéltem,hanem a filc korongról na......
az asszonynak egy szava sem lehet!
lángost csak itthon eszek, mert azt fost, ami nyócvanhaccó használt olajjal agyonszívta magát, aztat én meg nem eszem. a másik meg, nem szabad fokis dolgokat enni motoroláskor, mert folyton belebüfizik az ember a sisakba lecsukott plexivel.
persze csak irigy vagyok, hogy ma Karoson voltál és hogy kimaradt a szombati lángos pedig én aztat szerettem volna ÁM fokhagymával , hogy megfulladjak a sisakban hazafelé
De szerintem holnap kiderül hogy lesz-e nagy gép vagy sem.Ha nem jön össze a hitel akkor bedarálom az nsr-t....és veszek egy új íjat....és leszarom kinek a vadját ölöm jó pénzért.
Te a tököm már.........................................
Tele a tököm az ilyen faszikkal akik mindenhol hirdetnek ,és ha szólsz neki akkor meg "mi nem foglalkozunk ilyennel" dumát dobják be
Nem lett a tegnapi tanulásból semmi, lemondta a sorstárs, jómagam meg nem erőltettem...ma lepirított a nap Karoson, meg gyúrtam egy kurva jót!
Most írt vissza egy szaki hogy jelenleg nem vállal felni javítást de azért a hirdetése fent van a neten.
Még életben remélem nem tanultad betegre magad tegnap
A végén még az lesz mint a mad max-ben.........lopjuk a benyát mindenkitől feltéve....ha utol érjük őket