Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Túlélő koffer
Miért nem alkudtál egy kicsit? Még a végén vérszemet kap.
Üdv!

Azt is csinálnak, ha van terv vagy kép az alapján ha nincs még meg is tervezik. Nekem fotó és megadott méretek szerint szépen megcsinálták, rövid határidővel.
15 elfogadható ha faszán megcsinálod!
Nem felnicsík kell neki, matricák...
Jobb ha már most felkészülsz... ilyet még nem láttál...
Május 9 vasárnap! Szezonnyitó autós-motoros gyorsulási verseny a Fertőszentmiklósi repülőtéren...

Rajtvonalnál:
- 1500 lóerős Camaro
- 1200 lóerős Chevy Nova SS
- 1500 lóerős Dodge Coronet
- 1000 lóerős Corvette
- 1000 lóerős Jepp CJ7
- 1000 lóerős Chevy Nova
- 700 lóerős Karmann Ghia

Start: 09.00h

Info: 06709417646 http://www.westdragrace.com
Lehet hogy igazad van öregszem. Na akkor bammeg ez nagy szívás,lehet hogy átnyergelek járókeretre
Persze , nem szégyen ez csak kellemetlen.
Most lebuktál, nem is alszol.
Pogi! vallj színt...öreg vagy már!
3 millióan tartjuk el az országot...de ebből is 300 ezer munkanélküli!
Másod magammal meg pakoltam egy kamiont börökkel amit visznek németbe. elég volt az nekem mára,teljesen le engedtem a szárnyaimat.............
Biztos megcsípte a cecelégy.
már megen alszol mit csinálsz te igen lefárasztanak:)
Jól van, Jóccakát.
Sajnos vannak. Meg hülyül az emberiség,nem tudom mi lesz ennek a vége.
Na én most megyek,eléggé elfáradtam ma.
Holnap itt leszek,és dumálunk
Joccakát
Vannak országok ahol már küzdenek a napi betevőért. Nem szeretnék ott élni.
Na még az baszna be ha olyan idők jönnének. lenne box a napi betevőért
Vagy hogy József Attilát idézzem: "Tiszta szívvel betörök, ha kell embert is ölök...." Bár remélem erre azért nem kerül sor ....
Arra én is kiváncsi vagyok
De szerintem fogunk mi még lapátolni meg mindenféle szar melót csinálni hogy meg éljünk.
Egész pontosan K.M.K. A sereg után nem mentem vissza mindjárt már kerestettek is.
Arra leszek kíváncsi ha ennyi ember dolgozik csak, ki fizeti a révészt egy idő után?
Hát igen......a régi szép idők Nem is volt gond ha meló helyet akartál váltani valami okbol ,mert volt meló h. bőven. Sőt még büntettek is ha nem volt munkahelyed ,.....km-ért.
Ma meg lassan meg érjük azt hogy a dolgozót büntetik.
Amikor a régi szép időkben normáztak a melósok és túlteljesítették a 100%-ot, a következő héten már az lett a 100%.
Nálunk azért csak azokat küldik el akik nem termelnek,de vesznek is fel helyettük embert.