Német cég a mienk.....azaz a tulaj német.Nem fogy a butor ugy mint eddig és nem akar elküldeni embereket. Inkább leveszi a minden második pénteket . Mondjuk ez nekünk jó,mert meg marad a melóhely.
De azért biztos ami biztos........nézegetem hogy merre lépjek ha gáz van
Amúgy komolyan nálatok is szar a helyzet?
Nálunk meg elsejétől , éjszaka bezárták a fűtőházat nincsenek szerelők még a mozdonyszínt is lelakatolták. Nem tudom mi lesz ebből de sok jó nem az biztos.
Szia,hát az volt rendesen. Reméltem hogy ma megint össze futunk,mert adtam volna a parasztnak De nem láttam
Nah a céget is elérte az infláció,minden második pénteken kell csak dolgozni.
Legalább lehet maszekolni
80tonnába én se kötnék bele hidd el,azért olyan bátor nem vagyok
Szeva! Mi van balhés napod volt? Hát még nekem milyen volt a mai nap! Reggel 3.20-kor megindultam aztán délután 2-kor álltam meg először pi...álni. Pedig nem kötött belém senki, velem nem mer senki balhézni mert a 80 tonna az azért már valami. Most fröccsöntök egyet mert kiszáradtam teljesen.
Basszus......most erre mit mondjak,ha egy sisak plexit 2000ért poliroz ki a srác haveri alapon .
Ha azt mondom 15 az neked sok mi? mert lesz vele meló bőven.
Mindenhol csak azt hallani hogy ez is meg szünt,az is meg szünt.
De azért biztos ami biztos........nézegetem hogy merre lépjek ha gáz van
Nálunk meg elsejétől , éjszaka bezárták a fűtőházat nincsenek szerelők még a mozdonyszínt is lelakatolták. Nem tudom mi lesz ebből de sok jó nem az biztos.
Bocsi de ezt nem tudtam kihagyni.
Nah a céget is elérte az infláció,minden második pénteken kell csak dolgozni.
Legalább lehet maszekolni
80tonnába én se kötnék bele hidd el,azért olyan bátor nem vagyok
Ha azt mondom 15 az neked sok mi? mert lesz vele meló bőven.
Ha erre jársz, ezt nézd meg:
Matricák