Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Tomi megadtam a számodat a Manó nővérének Judit a neve bádog ügyben akar veled beszélni
Jó reggelt
Szia Betti jó rég jártál erre
Halii mindenki ! :D
Jó estét Azt csiripelik a madarak hogy van eladó vas? Hol?Milyen és mennyiért?
Gyorsulásra én is kinézek
jaja, R1 meg 4,9 milkó.

Húzunk még nyugi:) Most csak érdekesség képp hírdettem meg. ' hét után leszedem. Ősszel akarom cak eladni.

Jövő hétvégén Györökön leszek, vasárnap meg persze sármellék. OB futam lesz, szal várhatóan elégsok izmos gép lesz szal tuti nemindulok mert akik a bajnokságban mennek azokat nemtudnám már elkenni veszíteni meg utálok
Szívesen, használd egészséggel. Gumis megkérdeztem ekkorát nem tud centírozni!
Csak most esik le 3,900,000HUF az R6? Az nem piskóta! Még jó hogy válság van ,biztos mindenki ennyiért vesz 6kilóst...
Áron mielött eladod húzzunk még egyet!
Nem tom! Az a múlt heti kör fasza Keszthely-Zánka-Csopak-Veszprém-Csesznek... és vissza! Asszem 280Km körül van!
hova lenne a a menet?
szívesen
Ez gyors volt ,köszi Laci
Én benne vagyok egy közös gurulásba ,csak dél körül megyek szülinapozni és nem tudom mikor végzek! 2-3körül max szerintem úgy hogy csörgök amint tudok indulni és utánnatok megyek... Valami elérhetőséget adjon aki tuti megy!
de rég láttalak mi van veletek?
Holnap ki merre megy motorozni?
Valami közös gurulás és majális?
Üdv gengszterek!
Május 1-én milyen program lesz Keszthelyen nem tudjátok?
Új R6 listaára 3.9 millió

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Valaki kéri?:)
Unalmamban még egyszer átpolíroztam a kipufogót

Menni kéne valamerre.....
A gumi típusa a gyári profilmélység (mm) 27 kör után bal oldalon elől/hátul (mm) 27 kör után középen elől/hátul (mm) 27 kör után jobb oldalon elől/hátul (mm)

Michelin Power One 4,2 3,2 / 2,5 3,3 / 3,2 3,0 / 2,2
Bridgestone BT-003 4 3,4 / 2,6 3,3 / 3,6 3,1 / 2,3
Pirelli Diablo Supercorsa 3,9 2,0 / 2,2 2,4 / 2,1 1,9 / 1,9

Érdekesek az adatok. A Bridgestone bírta a legjobban, bár a Michelin sem maradt sokkal el tőle. Ellenben a Pirelli látványosan jobban kopott. Hátul bal és jobb oldalon is pár tized mm-rel kevesebbet mértünk, mint a többinél, középen viszont több, mint 1 mm volt a különbség. Ez nagyon sok, de az első guminál még nagyobb eltéréseket találunk. Gyakorlatilag ugyanolyan mértékű kopást olvastunk le az első Supercorsa-n, mint a hátsóján, míg a másik két márkánál bal és jobb oldalon sokkal több gumi maradt. Ha abból indulunk ki, hogy minél lágyabb egy abroncs, annál többet "kenünk fel belőle" az aszfaltra, ami ugye annál nagyobb tapadásra vezethető vissza, akkor elméletben Rizinek a Pirellivel kellene a leggyorsabb időt produkálnia, majd utána a Michelin-nek és végül szinte ugyanolyan kör mellett a Bridgestone-nak kell jönnie. Hát akkor nézzük az időket. A táblázatban emellett a hátsó gumi felületi hőmérsékletét is feltüntettük, amit egy lézeres mérővel mértünk meg a gyors körök után.
A gumi típusonként a legjobb kör és a mért hőmérséklet BenZso Endre Rizmayer Gábor bruttó kisker. ár / garnitúra

Michelin Power One 2,07.3 / 64°C 2,25.6 / 48°C 2,00.5 / 74°C 99.000 Ft
Bridgestone BT-003 2,07.0 / 58°C 2,22.3 / 48°C 2,00.7 / 58°C 88.600 Ft
Pirelli Diablo Supercorsa 2,06.2 / 59°C 2,21.1 / 52°C 1,59,4 / 62°C 82.000 Ft
Jóreggelt