Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hurrá holnap péntek,megyek melózni
Hétfőig meg se állok
Vagyis
ELADÓ....ha valakinek az ismerőse szeretne venni a gyereknek egy motort........
De jó nekünk!Most csinálom a segg alá valót Megyünk motorozni.Hamarosan lesz kép.Dobtok tőle egy hátast
már nekem is
HURRÁ! VÉGRE PÉNTEK VAN! (nekem)
Még csak keresgélek,nézegetem őket. De ahogy irtad,és javasoltad már én is a 600-as felé hajlok.
Ha kinéztem.....és úgy alakul,akkor majd szolok neked és meg nézed.Hallgatok az okos szóra,és szivesen el fogadom a jó tanácsot.
Szia!
Erre gondoltam.
Köszönöm! Megyünk érte. Írtam mail-t.
főleg az utasnak kényelmes? főleg nem annak kéne
Ez tetszik
Szia!
A zzr600 jó kis moci. Erős is,nyomaték is van ,kényelmes is főleg utasnak.Formája is megállja a helyét. zzr fórum pedig nagyon segítőkész De jól meg kell nézni mit is veszel! Törekedj vmi gyári állapotúra. Amit belinkeltél ,nem gyári.Sem kipuf,sem szín ,mondjuk attól még lehet jó...az enyém sem gyári fényezésű
De annak örülök,hogy már jó helyen keresgélsz A zzr jó irány! Tökéletes túrákra,600as blokk pedig kevesebbet eszik,mint a 400as
Szeva Csibewer!

Közbejött valami, nem dolgozok, a gumikat ott hagytam a melóhelyemen, át tudod venni a megbeszéltek szerint. 27.475 Ft-ot kell fizetned, többi infó emailban!
Itt a múltkori "szavak első és utolsó kezdőbetűje" stb... bizonyítéka
jaaa ígymár értem
azért kell, hogy ha a sünök kint vannak, akkor ne engem szedjenek ki... mert nem kéne
..még az a számom..
Mééééghogy felvezető motoros
összetévesztesz valakivel nem ?

amugy 2-3 körül sztem kezdek beöltözni..de majd meglátjuk..
ok megkérdezem ahova belandolt ott csak ismeri valaki
Ha tudsz róla valamit, szólj!
Ma délután kb 7 óra körben Karmacs és Hévíz közötti Pap kanyarban történt egy motoros baleset a srác egy balos kanyarból kijövet valahogyan elszállt és egy ház kertjében landolt ahol kitépte a kerítést és kidöntött pár tuját de többet nem tudok
nekem sajnos nem jó a holnap du, legalábbis eddig úgy néz ki mikor mennél? mert ha változik a program, akkor rádcsörgök - ha még az a számod van, ami volt, 20as és 757 a vége?
de előrebocsájtom, nekem felvezető motoros kell...
Helló Srácok!

Tomi hát igen még tavaly a kőrösi körök...
Akkor vasárnap megejtünk egy kissebb kört ha összejön.

Köszi Jimmy megvagyok...kár h most nem jön össze de ha mégis úgy alakulna akkor szóljál.

Srácok énmár holnap délután megyek egyet bemelegítés képpen (to Laci , Sanyi)
..már alig várom
Az Vagy nem tankolok bele és akkor nem ragad el.
Gázstift kell rá és kész
á......van egy csomó gumipokom...meg spenifer is akad a háznál
de szép az a dög