Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ami így néz ki (nem a 10Ft-os) nekem
Pray lett az új Dundika! Szerintem énekelni is legalább annyira tud!
Memókártyán USB port? Mégis sörözöl?
külön olvasót szoktak adni hozzá néhány esetben
USB van, úgy tudom azzal van géphez kötve, még nem próbálgattam nagyon annyira fogy...
Félreteszem, meg a karit is!
Usb port van rajt?
Akkor jó gondoltam a 4gigás jó lenne.
Félreteszel egyet nekem JoceHunt?
van 1 db 4 gigás, vannak 2 gigások is, meg lesz 1db 8 gigás is.
2gb- 1800\db
4gb - 3000.-
8 gb - 4800.-
alapból nincs bent semmi nekem 2 gigás van de lehet kicsi lett mert hamar megtelik:)
Mekkora van benne alapból,de végül is mindegy,4gb van?
5500 lepostázva. Memóriakari kellene?
Mennyi kellene?,hát 1db
Illetve mennyi az annyi,attól függ.
Mennyi kellene?
Úton van 10 db abból 7nek van gazdája.
JoceeHunt van még eladó kamerád?
Pray:
Kéne egy kis Help.
Nem bírok a kamerámmal. Bárhova rakom, mindenhol beremeg a kép. Volt már kezemen, tanktáskán (tegnap), de a fasza utak miatt végig remeg a kép. Ötlet?
dobhártyád rendben?
én sem csinálnám
Leégtem, meg 7 órán keresztül nyeltem az égett gázolajat és a gumit 30centiről ááááá, Soha többé rajtoltatást
leégtél rendesen este nem lesz alvás
Sármellék.... kihaltam bahher
jóéjt
az sajna nekem sincs.....de eddig amit ezzel meg hegesztettem még nem jött szét Igaz vannak dolgok amikhez jobb lenne a co.
Na lépek aludni...mert első a fusi,de holnap megint mennem kell melózni
De lökött vagyok! Kint álltak a csajok tegnap,én meg nem álltam meg....pedig volt nálam gumiiiii
Jó éjt mindenkinek
én is csak villannyal hegesztek sajna nincs CO-m pedig nagyon jó lenne
nem papirozok....adok neki bőven pasztát és tolom a korongnak ,az faszán leszedi.Igaz nincs nagyon el oxidálodva.
Villanyal hegesztek,van fasza tescos trafóm
én lenyomtam elötte 2000 es vízpappírral ,mivel hegesztesz villany ,co,avi,
bammeg ha meg mondom akkor sokalják a lóvét amit elkérek érte De dolgoztam vele pár órát.....meg még motor belsőt is ragasztottam a haveromnak,a másik cimbimnek meg a suzuki sedan kipufját is hegesztettem.....meg kajáltam közben....kb 2óra meló ez a polirozás.De ezeken még át kell menni egy picit,hogy nagyon szép legyen.Sok mély ütés nyom van benne(pl:kormány kifli) és azokat nem ártana eltüntetni