Pray:
Kéne egy kis Help.
Nem bírok a kamerámmal. Bárhova rakom, mindenhol beremeg a kép. Volt már kezemen, tanktáskán (tegnap), de a fasza utak miatt végig remeg a kép. Ötlet?
az sajna nekem sincs.....de eddig amit ezzel meg hegesztettem még nem jött szét Igaz vannak dolgok amikhez jobb lenne a co.
Na lépek aludni...mert első a fusi,de holnap megint mennem kell melózni
De lökött vagyok! Kint álltak a csajok tegnap,én meg nem álltam meg....pedig volt nálam gumiiiii
Jó éjt mindenkinek
nem papirozok....adok neki bőven pasztát és tolom a korongnak ,az faszán leszedi.Igaz nincs nagyon el oxidálodva.
Villanyal hegesztek,van fasza tescos trafóm
bammeg ha meg mondom akkor sokalják a lóvét amit elkérek érte De dolgoztam vele pár órát.....meg még motor belsőt is ragasztottam a haveromnak,a másik cimbimnek meg a suzuki sedan kipufját is hegesztettem.....meg kajáltam közben....kb 2óra meló ez a polirozás.De ezeken még át kell menni egy picit,hogy nagyon szép legyen.Sok mély ütés nyom van benne(pl:kormány kifli) és azokat nem ártana eltüntetni
külön olvasót szoktak adni hozzá néhány esetben
Félreteszem, meg a karit is!
Félreteszel egyet nekem JoceHunt?
2gb- 1800\db
4gb - 3000.-
8 gb - 4800.-
Illetve mennyi az annyi,attól függ.
Úton van 10 db abból 7nek van gazdája.
Kéne egy kis Help.
Nem bírok a kamerámmal. Bárhova rakom, mindenhol beremeg a kép. Volt már kezemen, tanktáskán (tegnap), de a fasza utak miatt végig remeg a kép. Ötlet?
Na lépek aludni...mert első a fusi,de holnap megint mennem kell melózni
De lökött vagyok! Kint álltak a csajok tegnap,én meg nem álltam meg....pedig volt nálam gumiiiii
Jó éjt mindenkinek
Villanyal hegesztek,van fasza tescos trafóm