Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Jimmy!

Már majdnem minden nap repesztek 1 picit...bár hangtompítóval, mert muszáj még lopakodni a 03.30 miatt!
Jó reggelt emberek
Mára 11'C felhős-napos és esős időt mutat a Forecastfox.
Eddig bejött neki amit mondott,de remélem az eső ma elmarad.
Szeva Blú!
Hozd csak ki VASAT ! KisKar,Night,és én MOTORT hozunk ki
JoceeHunt,jól tetted, na ezen felbuzdulva ha holnap jó idő lesz én is kipróbálom a vasat.
nem... de a bajor azért tiszta, mert lenyalogatta egy kutya
Látom semmi nem változott,max a bajor tiszta lett
Nem hoztál gázolajat?
Ma voltunk lent Sávolyon, hátha látunk valami szépet és jót... Hát nem láttunk - bár ha a munkagépek beleszámítanak, akkor igen
Akkor tényleg csak ovatosan,nehogy gond legyen. Lehet hogy gurulok egy kört én is ...ismét
Még nem tudom, majd hozza a "sors", de csak óvatosan, jövő héten jön az új gumma...
Szewa Jocee Nah akkor hajrá! Majd hallgatózom holnap,merre mentek?
Láttam már öket én is,bár nem igazoltattak engem de nálam is rendben minden papir.
Télen egy darabot nem láttam belőlük,már kezdtem aggódni hogy kihaltak
Hát bakker, nem bírtunk Öcsivel. Lepolíroztam a vasat, és hát....
Ez a Yoshibácsi nem hazudik... Odabasz a hangja keményen....
Az utcában minden 3.-ik háznál kinn voltak az emberek... Majdnem mint a GP...
Na GO buliiiiii!
Remélem holnap jó idő lesz, és szétszaggatom Zala-megyét :XD
Jah..meg velük együtt a rend őrei is előrajzanak..ma már igazoltattak.Lekopogom minden rendbe volt..
Már évek óta motorozok télen is,mivel azzal járok melózni is. Valóban nem lehetett kihagyni a mai szép időt,még nekem sem. Remélem már nem lesz több hó az idén,és egyre több mocis jön elő
Mint tavaszal a méhek
Nem terveztem még az elővételt, de ilyen jóidőbe..fájt a szíívem..Lenéztem Vonyarcra..meg csatangoltam egyet a környéken. Igen..valahogy a hó nem hiányzott..
Tudom Amúgy ma én is tekertem egy kört,és olyan fura volt hogy nem volt hó és jég az utakon Végre lehet pirítani
Ugyan Pogi...az csak elrontaná az élményt :)
Talán fűvet is tekertél?
Gutentág faszikáim Mizujs? Volt ma bringázni valaki?
Nah..kitűnő idő..4 hónap állás után úgydöntöttem nem bírom tovább..egy laza 150km-t beletekertem...amióta leszálltam vigyorgok..:D:D:D
Hááát,hogy hamarabb-e....
Gyere-gyere.... Hamarabb végzek :XD
Ha gondolod megyek segíteni:P
osztom a vélemény!