Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na neeee,miért? Aluöntvény nem?
Nem tudták meghegeszteni.
Valahol itt láttam az alkatrészek között több olyan hirdetést amiben idomokat hirdettek.Nézted ott is? Na és a tükörtartó? sikerűlt a hegesztés?
Még nem, sajnos. De folyamatosan keresgélek, még az e bay-t is nézegetem. A remény hal meg utoljára.
Jól van,lesz még idő egyeztetni Addig én is elviszem a motort teljes felújításra.És lesz idő a bejáratásra is
Találtál idomot?
Rendicsek,bizti hogy össze futunk valahol
Ezt még nem tudom megmondani majd ha közelebb leszünk, akkor egyeztetünk. A Tominak azt hiszem mindegy mert Ő már nem aktív hanem......
nem hiszem, mert jó az arcmemóriám. én csak alkalmanként jártam ki, mert vagy pályázatot csinálok, vagy a nem közmű melóknál vagyok építésvezető. inkább a púposdombot láttam...na majd tavasszal összefutunk!
Augusztus elejétől 3hét leállás lesz a cégnél,az jó lesz?Már mint ugy értem hogy nektek az az időpont jo?
Akkor is itt laktam,(csortán)csak még a kisházban. Akkor lehet hogy találkoztunk is már,mert minden nap itt motoroztam csak a motor volt másik
Hát ha minden jól megy nyár közepére tervezzük, de előtte időben szólunk, hogy mindegyikünknek passzoljon az időpont.
Amúgy mikor lesz az a tura? Kb?
de...még 2004ben. most meg a cigányhegyen szennyvízet.
Nem Ti fektettétek a vizvezetéket a Zegtől-Pethőhenyei(hosszú)hegyen át?
De szerintem nincs is olyan cég vagy szerv akinek ne lenne tele a faxa ezzel az ürgével.
Meg, sajnos.
Hát emlékezni emlékszem rájuk, szépek is a maguk módján.
Hydrocomp
Meg van ugye?
Csákó!
Húzzál bele már csiripelnek a madarak. Mi lesz az olajjal?
Én még emlékszem rá,sokat vonatoztunk ide Zalába.Pest megyei voltam és a nagyszülök itt éltek,jöttünk télen nyáron.De szép mozdonyok is voltak,
Bizti ismered,deák pista a neve Lalás az az ember rendesen
Hát az öregem még abban az időben dolgozott de nekem már nem jön be, elszoktam a szagoktól.
Ahogy mondod itt is utálja mindenki (csak azt nem értem akkor mi a fasznak választják meg ujra?) de már meg igértem neki hogy kap tőlem egy 2219 nyilvesszőt,vadászpengével szerelve
Mé? milyen cégnél dolgozól?
A neve ismerős,ha az akire gondolok hát tényleg egy érdekes ember.