Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csőwáz emberek Mi a mai menü?
Nekem volt olaszból hozott Hornetem, nemvolt ott bejelentve garanciára, Hondás ismerősnek 2 kattintás a számítógépen és tádáááá, elkezdődött a már 4 éves motoromon élni 2év gari:) HOnda nemzetközi garancia
Szeva banyalok annak aki az amerikai modellre tud garit max ha te vállalsz rá de amit nem a honda hungary hogy be arra nincs magyar garancia .én is szoktam behozni motorokat:)
rosszul, mert a vizslaparknál.
1,5 milláért?
rosszul emléxem, mintha a berzsenyiben laktél volna, már az elmém se a régi......öregszem dobjál a falakra néhány tojástartót vagy hungarocelt az sokat tompít és a te füledet sem vágja szét. sikíts majd ha mutassak 1-2 dolgot, nagyjából emléxem még melyik oldalához kell ülni
Nem, amerikai model, szólsz hogy kell, hozom neked:) te indítod be először, teleszel első tulaj, garanciával midnennel
családiba laktam mindig, a padlás ki van alakítva szobának ott lesz a helye. hogy ki mit szól hozzá arra meg szarok nagyívben. majd egyeztetünk aztán 4edelünk!
jól választottam, én is úgy gondolom...nagyon kezes paripa.
Hol? Kinél? Forgalomba helyezve volt?
állat panelba lax még? örülni fognak a szomszédok már nem doboltam néhány éve de alap dolgokat meg tudok mutatni ha gondolod 4-negyed 4-nyolcad stb. ha ezek megvannak onnan már saját magad tanára vagy. a mostani mocid remek választás, tavaj csinálgattam egy ilyet, jártam vele egy pár napot, nagyon durca
valóban egy kibaszott mókuskerék, de muszáj hajtani. tavaly !régen toltam, aztán kihagyás, gyűjtögetés, vétel, visszatérés...
most veszek egy szerkót itthonra, a 7 elején meg is lesz, oszt autodidakta püfölöm a bőrt.
majdnem 10 éves képek, öregszen vazz
áhh jó pár éve abbahagytam már. megélni nem lehet belőle hobbinak költséges kicsit, banzájra a legtökéletesebb volt én is beleestem a szokásos szorítókba, tudod lakáshitel, autóhitel, üzleti jelzálog stb. így minden időm a melóra megy hogy fizetni tudjak mindent. bár néha hiányzik egy ki8s örjöngés nálad mi a pája? mikor csatlakoztál a 2 kerekű társadalomba?
mos mi? nemér meg neked a hd 30ezer forint plusszt? inkább szaros 584pixxeles képet rögzítesz? hát tetudod de az tévén se élvezhető. A motorsport hero meg 54ezer, akkor inkább egy tizessel többet kiadok a HD-s ér ami 1080p-st rögzít és nem elem kelmár bele hanem akksis, sokkaljobb a hangminősége is de tetudod komám:) Majd kijönajóidő oszt csinájjunk egy közös fotózást! Am tudok olyan mocit mint a tiéd 0kmeset (még bese volt indítva)1,5milkóér ha esetleg érdekelne valakit.
Köszi! Mi van Veled? Néha üzemeled még a villanygitárt?
nem én nekem a HD még 30 .000 ft ot eddig jó volt a sima kamera mikrofonja elé a szivacs is akkor ez is jó lesz 35.00 ft ért
Elküldtem a képeket.
Szeva Tes. Látom z750-esel tolod. gyönyörű a másíná
de az nem HD-s te informatikusok gyöngye!
Szevasz öreg rákenróler!
Rendben, küldök képeket az idomról.
Superbike ujságban 50.000 ft a másik 35.000 ft
Laci! ha GoPro kamerát szeretnél ajánlom figyelmedbe AlexCBR-t, nekem is ő hozta, 60zsezser volt a motorsport hero HD az itthoni 90 helyett.
http://sportmotor.hu/motoros_v...
igen kérlek küldj képeket róla a mail címemre és többet tudok mondani róla. a vékonyságát is meg tudom oldani vastagabra
Egy hasidomot kellene helyrepofozni, letörtek a rögzítőfülek és az egyik végéről a csavarral rögzíthető fül is letört illetve pár helyen elrepedt az idom. Megoldható ez? Elég picik a rögzítőfülek meg az idom is elég vékonyka. Tegyek fel képet róla? Akkor többet tudnál mondani esetleg.