Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja...még ittam a koronát meg a vbk-t! még a grabo-ban is volt pár jó buli.
Jó kis hely volt az,annyi fiatal buksza volt ott 7végenként ha buli volt És egy beugró 300ft volt,és marha jó zenekarok voltak,fiatalok-öregek.Kár hogy ennek is vége.
Akkor Te is elcsípted a jó végét az életnek,90-es évek még egész jok voltak
még a 90es években azért elkaptam... a Palkó haverom, párszor öblítettem én is a Pumában.
Áh,nem volt az olyan egyszerű történet,elvált szülök meg minden. De mindig ott lógtunk a koncerteken,és öszíntén mondom neked még most is jó volna az az időszak Többet voltunk csavarogni mint otthon csajok ,pia,koncertek,volt élet rendesen.Most meg még itt Zegen a Fapumát is bezárták,pedig az is faxa volt! Főleg amikor a Gidáék nyomták a bluest
irigyellek hogy a pumás, spandexfarmeros időszakban voltál kölök!
Jóóó ez
ez télleg kafa
Ez viszont nagyon jó számuk,http://www.youtube.com/watch?v...
én is csak ilyen szép ünnepeken vokálozok...
Jó neked, én nem tudok énekelni De nagyon nem is erőltetem mert akkor bizti hogy össze csomagolna az asszony
Jártam énekkarra általánosba, alt voltam. Azóta már csak koncerteken meg lakodalmakon énekelek.
Mé? Van saját zenéjük is? Azt nem hinném,szerintem mind csak átdolgozás,mármint csak szöveget faragtak hozzá
Na ugye hogy ugye
ha poénnak szánták igen...
A zene Black Sabbath,a szöveget írták át a Blöróék De jó,nem?
paranoid
mindjárt mutatom
azmeikaz?
Na akkor eljátszuk a Kispiricsi falu végén c.számot Végül is azt tudom,mert az Black Sabbath szám