Az jó
Az én gitárom se egy Fender,és nem is Ibanez Még a Plus-ba vettem kedvezményesen,20-ért szoba erősítővel együtt
na akkor gyakorolj izibe mert lemossuk a Blues Companyt a szimpadról
Hé' Pogi...ma megrendeltem a dobszerkómat, keddre kb. meg is jön!
Eccerű, gyakorlásra való, nem színpadra, de ár-érték arányban fasza, főleg hogy zsír új, na meg arra hogy itthon püföljem!
Sziasztok!HOLNAP remélem összerakom a robogót,ma már csak kábelrögzitések,hajtóműösszerakás,hengerburkolat felrakása,kipufogotömités volt.Holnap terv:tükrök felrakása,fékkarok,fékolajcsere,hajtóműolajcsere,id
omok felrakása és KÉSZ!Irány a bejáratás.
Csibe az olaj PRISTA 2T extra kőlönben,amit kérdeztél.
Pá,holnap ref!
Spiáter. De ne hajtogass,itt a kép a ragasztoról! Ez megfogja,én már csak tudom mert a tankom amikor ki lukadt ezzel ragasztottam be és fasza lett! Ragaszd ilyennel,ez még ha hiányzik egy darabka akkor kitudod potolni vele.
Idomokat már találtam több helyen is de mind ugyanúgy törött mint az enyém vagy még jobban. most éppen http://cgi.ebay.com/ebaymotors..." target="_blank">hasidom itt találtam ezt.
Ööö ma hívott a barátom aztán mondta hogy valamilyen fura anyag (nem jut most eszembe) és nem lehet hegeszteni sajnos. Most azon agyalunk, hogy lemezből nem lehetne-e meghajlítani valami hasonlót.
Hogy vagyol? Szegény Bikának meghalt a Faterja...láttad a sajtóban?
Az én gitárom se egy Fender,és nem is Ibanez Még a Plus-ba vettem kedvezményesen,20-ért szoba erősítővel együtt
na akkor gyakorolj izibe mert lemossuk a Blues Companyt a szimpadról
Eccerű, gyakorlásra való, nem színpadra, de ár-érték arányban fasza, főleg hogy zsír új, na meg arra hogy itthon püföljem!
omok felrakása és KÉSZ!Irány a bejáratás.
Csibe az olaj PRISTA 2T extra kőlönben,amit kérdeztél.
Pá,holnap ref!
na talán most jó lesz.