Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yeah!
Üdv Cimbi!
Hogy vagyol? Szegény Bikának meghalt a Faterja...láttad a sajtóban?
Jóestét üdv mindenkinek!
Estét gengszterek
Benne vagyok Nyomulunk majd mint állat
na majd bemelegítek aztán eccer átugrasz rákenrólozni!
Az jó
Az én gitárom se egy Fender,és nem is Ibanez Még a Plus-ba vettem kedvezményesen,20-ért szoba erősítővel együtt
na akkor gyakorolj izibe mert lemossuk a Blues Companyt a szimpadról
Hé' Pogi...ma megrendeltem a dobszerkómat, keddre kb. meg is jön!
Eccerű, gyakorlásra való, nem színpadra, de ár-érték arányban fasza, főleg hogy zsír új, na meg arra hogy itthon püföljem!
a sok sustanon kissé összerántotta a ceruzát!
Hát ez tényleg gáz Biztos hogy hason fekve csinált az ürge hóangyalkát
Na bassza meg,mire itt a 7vége már megint esik
Ja és most látom hogy csak résszintetikus olaj,bocs!
Sziasztok!HOLNAP remélem összerakom a robogót,ma már csak kábelrögzitések,hajtóműösszerakás,hengerburkolat felrakása,kipufogotömités volt.Holnap terv:tükrök felrakása,fékkarok,fékolajcsere,hajtóműolajcsere,id
omok felrakása és KÉSZ!Irány a bejáratás.
Csibe az olaj PRISTA 2T extra kőlönben,amit kérdeztél.
Pá,holnap ref!
EZ az! Nekem meg a netem ment el.
Várom, de most mennem kell, mert elveszik a masinát.
Az egy olyan anyag amit valóban nem lehet hegeszteni. De pár pill és jön a kép a ragasztorol
Lehet hogy ezt mondta, nem tudom biztosan. Ez mit jelent?
Elsőre nekem sem sikerült a link.
Hu bassza meg! a kép lemaradt,pár perc és berakom
Spiáter. De ne hajtogass,itt a kép a ragasztoról! Ez megfogja,én már csak tudom mert a tankom amikor ki lukadt ezzel ragasztottam be és fasza lett! Ragaszd ilyennel,ez még ha hiányzik egy darabka akkor kitudod potolni vele.
hasidom
na talán most jó lesz.
Idomokat már találtam több helyen is de mind ugyanúgy törött mint az enyém vagy még jobban. most éppen http://cgi.ebay.com/ebaymotors..." target="_blank">hasidom itt találtam ezt.
Ööö ma hívott a barátom aztán mondta hogy valamilyen fura anyag (nem jut most eszembe) és nem lehet hegeszteni sajnos. Most azon agyalunk, hogy lemezből nem lehetne-e meghajlítani valami hasonlót.