Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fasza polírozós idő van:DDD
...pénz beszél Rossi táncol ...
Azért a Kawasaki nem járatja le magát ilyennel!
De van pár, nem sok :DDD.
Dehogynem csak eléggé megviselt voltam időnként , meg hát akkor még beszéltünk . Neked nincs esetleg fotód a találkozóról?
Most nézem te ott voltál Pacsán a talin? Nem emlékszel ránk? Tárcsán sütöttük a husíkat egy jó kis fedett sátor alatt :DDDD
na még1X:

CNC
Csöcsök jöhetnek minden mennyiségben.

Nem jó a link.
Csöcs all!

COOL HEAD KLAN! KONCERT! PACSA!
predators motoros klubház! 2010.02.27!

CHC - Szeresd...
Jólvan Kék ez tényleg jó volt!
Azé még utállak!
Abba bízok megjön Dzsimmi oszt leépít téged!
Blue lő ,gól!
Majd úgy csinálunk,mint ha szerelnéd a kawád,ami ugye egészen hihető.
Végülis megértem! Ha a honda elakarja adni valakinek azt az izét, akkor meg kell ragadnia minden alkalmat hogy fogjon olyan madarat aki pénzt áldoz rá!
Úgy látszik azért sikerül neki! Nem baj Kék kellene ilyen emberek is mint te!
Én azért csíplek de ha annyit kérhetek hogy ha valahol beszélgetünk az út szélén és buxák jönnének csinálj lécci úgy mint ha nem is ismernénk egymást, esetleg takarjuk le ponyvával a szegélynyíród! Mégiscsak vigyáznom kell az imidzsemre!
Nem akartam ilyen konkrétan leírni de én is erre gondoltam!
Én meg még azt hittem egész értelmes csávó ez a Valentínó gyerek!

Biztos sokat fizethettek neki hogy ezzel a taligával mutatkozzon!
Képzeljétek el mi pént kapott a Rossi ezért a reklámért... De szerintem aki a motoron ül az tuti nem ő! Te vagy az Blue?
Tisztelt Kawások,az alábbi videó is bizonyíték arra,melyik vas a minőség, amúgy csak a reklám idejére adtam kölcsön a gépemet neki
http://www.youtube.com/watch?v...
akkor ott megint vmit ki kell kötni, mint a dobnál a kipufogószelepet, majd még kitalálom. sokat a sportszűrőre is azt mondják, káros a motorra, sztem ha sűrűn van tisztítva nem lesz gond.
rendben, majd mindenképpen megyek rajozni.
Ha elkap
Akkor javaslom az alsót is pucold ki! Akkor fog csak igazán motorféken visszadurrogni meg lángcsóvákat eregetni.... Amúgy mi még nem találkoztunk ,ha lesz valami közös gurulás gyere majd el!
asszem 2 van...a dobban az 1ik, a másik a blokk alatt ahol összejön 4ből 1be. tehát ha ott is van akkor az megvan. meg vettem bele k&n-t.
ne is mond...ma viszem átnézetni. nem lesz könnyű lopakodni.
Na igen!Akkor még egy darabig ki lenne vonva
A katalizátor is ki lett iktatva?
Hát én azt mondom ,hogy még így is megéri mert ha elkap a rendőr akkor nem ennyi lesz a büntetés!