Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 424-es jobb volt Föleg ilyenkor,télvíz idején. A mai napig érzem a füstjét,bírtam azokat a gépeket
cégügy miatt már volt szerencsém...1 igazi best of paraszt faszfej gyökér!
Az,hogy egyenesedjen ki az ekg-ja. Csak nem ismered azt pöcsfejűt?
Meg nézem.De most a Firefox van belőve
még a Deák a bürgermeister?
Nem értettem félre. Csak azért tettem be a linket, ha esetleg érdekel megnézheted. Két évente mindig vizsgázunk ebből a tesztből plusz hozzájön a szimulátor is. Kb. fél órát kell vele menni, nem kis stressz ez nekünk. A Tomiuj51 már megmenekült ettől.
jaj,ne érts félre Nem a Te munkáddal van gondom Minden elismerésem nektek,csak a polgár mesterünk,na az a gáz a máv-nál,meg itt a faluba is (nem löknéd ki a mozdonyból?Hm?
Ez a gyakorló oldal a vizsgára, de csak explorer-el lehet megnézni mert arra írták meg. A linket kell bemásolni, mert itt nem lehet megnyitni amúgy a firefox sem lehet megnyitva egyszerre mert úgy sem jó. Ha esetleg érdekel.
http://www.bgok.hu/download/mo...
Nem,csak mintha ugy rémlett volna hogy az van adatlapodon a legjobb köridöknél
Amugy a mi kis falunk polgármestere is mozdony vezető,hogy a nyavaja törje ki
Mi vagy Te? Valami látó?
Csak nem mozdony vezető vagy?
Ok.
Eddig nem nagyon volt időm semmire mert mindjárt itt a vizsga aztán tanulni kell ezerrel, hogy utána is dolgozhassak mert ha nem sikerül az gáz lenne anyagilag, meg hát erkölcsileg is. Most is csak szünetet tartok mert már zsong a fejem a sok betűtől.
Szia Köszönöm Valami olyan legyen amin lehet nevetni
Szia Pogi!
Holnap megy a lemez. Valamit még írok rá, hogy ne csak egy legyen rajta.
Ugye , mondtam én hogy itt a tavasz Kisütött a nap, a zsaruk kint is voltak
szépen sütött a napocska!
Sziasztok!MOST KAPTAM PÁR ALKATrészt Pesten,folytatódik az összeszerelő projekt a ZX en.Mondtam tavaszra kész!
Na ,akkor mééég később vissza jövök
Nah,majd később benézek.Addig játszok 1et
Sziasztok Hamarosan itt a tavasz
Irtam neki
4l-es kiszerelésben van, iwiwen írj rá: Tamás Krisztián
Jocee akkor kérdezd meg nekem mert kellene 3 l
azt hiszem 4 volt.
értem de 10.000 ft a hány liter?