Beszarock! Hogy megy a sörösrekesz wazze
Van egy régi,de naon faxa 125ccm is solo rex láncfűrészem és lehet hogy összedobok belőle valami járgányt én is
Szia!
Meg van a film, de csak olyan verziót találtam amit VHS-ről kódoltak át, nincs másik. Legalábbis nem találtam. 1,48 Gb a mérete. Majd adj elérhetőséget aztán elküldöm levélben. Ha valami más is érdekel írj, mert akkor még írok hozzá valamit.
Idézet:
A félkezűnek három keze van! Eltűnt a tarsolyom!
Szia Akkor megyek is,igaz az én motorom is csak márciusban lesz felújítva. De amire megyünk addig már be is járatom rendesen.
Szerintem ha meg állunk pihenni lesz téma bőven a Göréröl meg a Durbincsról,na meg a Kátsa tzigányrúl
Szia!Jó lenne,én is örülnék neki ha jönnél Te is Tisza-tóhoz-igaz hogy Csibe motorja és az én motorom-a ZX is csak összerakás stádiumában van,most kábelezem az elektronikát meg cdi-t alakitok át rá,de addig meglesz!A Göre Gábor könyvek közül többet örököltem Édesapámtól-főleg a" történet az gyesznóölésrül" rész hagyott eléggé maradandó élményt!
Van egy régi,de naon faxa 125ccm is solo rex láncfűrészem és lehet hogy összedobok belőle valami járgányt én is
még mindig nem vettem meg a jegyet...
Ez is komoly,az idiótája
"nem látom a kezedet!
-Melyiket?
-Hát ott azt
Meg van a film, de csak olyan verziót találtam amit VHS-ről kódoltak át, nincs másik. Legalábbis nem találtam. 1,48 Gb a mérete. Majd adj elérhetőséget aztán elküldöm levélben. Ha valami más is érdekel írj, mert akkor még írok hozzá valamit.
Idézet:
A félkezűnek három keze van! Eltűnt a tarsolyom!
Szerintem ha meg állunk pihenni lesz téma bőven a Göréröl meg a Durbincsról,na meg a Kátsa tzigányrúl
Ez beszarás
Ennyire egy sokoldalú embert