iwiwen Országúti Sakálok jelölhető aki gondolja...
Üzenőfalon fogjuk mindig publikálni a túrákat, találkozókat melyre majd mindenkit szeretettel várunk!
Jó film,fogsz rajta nevetni az tuti.De olvass vissza ,mit irtunk addig mig nem voltál. Na ezeken a könyveken folyna a könnyed a nevetéstől. Nekem is folyt,pedig nagyon nem szeretek olvasni de ezeket nem hagyhattam ki még én sem
Tavaly elöt én is tettem egy jó kis kört Zeg és Gyomaendrőd,875 oda vissza és jó sok pihenővel+kv szünettel Na ezt a turát akkor meg is beszéltük, de szerintem addig még úgy is ütközünk személyesen is
Hát tavaly tettünk egy kisebb túrát, a bakonyi dombok között, úgy 300 km volt összesen. Előtte zamárdiban múlattuk az időt a motorostalálkozón. Olyan 60-70 körül mentünk végig csak a dombok okoztak némi problémát a robogóknak, persze rohadt nagy forróság volt.
Hiába régi vágású vagyok, szeretem az ízes magyar beszédet. Van egy könyvem aminek az a címe, hogy Illés a szívrabló, nahát ne tudd meg az mekkora. Egy mentősofőr élettörténete.
Ok Én benne vagyok , társaságban úgy is jobb motorozni. Addigra remélem egyben lesz a robogóm is, mert ugye simsonnal olyan messze nem merek elindulni.
Zoli te is igy kened neki?
kukk
Üzenőfalon fogjuk mindig publikálni a túrákat, találkozókat melyre majd mindenkit szeretettel várunk!
És itt a magyarázat
Jó éjt neked is és mindenkinek
NESZE POGI
Ma harmadszorra nézem
Avatart néztem jan2-án,Zegen,otthon meg 3-án