ne légy forrófejű Drusza! Anno az ezredforduló környékén verték a fejemet a "legendás" írógépbe, hogy toljam fel a barátaimat, nem tettem. 1 biztos, mindig nekik van igazuk és meg is tudnak szopiztatni ha akarnak...
Egyszer találkoztam olyan fasza zsekával,majdnem beszartam a röhelytől.Hajnal 2körül.Perkátán mentem keresztűl és a helyi sherif lemeszelt. Első nekifutásra kereste a rendszámot az 50-es nsren,másodjára amikor meg kérdezte honnan és hova megyek akkor meg lehülyézett kellő tisztelettel viszonoztam is neki,és kb 1,5órát dumáltunk ott az ut szélén. A végén kiderűlt hogy egész normális fazon,csak ő is a munkáját végezte.
Én is kaptam már övért. de egyszer Keszthelyen elküldtem a kúrva annyjába a Rendőrt fél parkoló ott lesett hogy mi a fasz van 2 en voltak egyik keménykedett a másik pedig csak csitítgatott hogy jolvan nem kell ordibálni meg anyázni
Így van. Lesz ami lesz. Engem is már bűntettek meg jó párszor. De mindig az én hibám volt, én nem csatoltam be az övet, mentem gyorsan, hajtottam be ott ahol nem lehet... Szóval... Igazuk van ennyi...
Minden rendőr más,van amelyik normális és csak meglesi a papirokat.De sajna olyan is akad amelyik epilepsziás rohamot kapna ha nem büntethetne meg egy motorost.
találkoztam már mind két fajtályával
ha akar megvág, ha akar nem...ennyi a történet! én úgy voltam vele 50nél többet nem adok dobért, ezért maradtam inkább a helyi precíz sufni tunningnál, mint egy nagy névvel felmatricázott szarnál.
nekem csak a hang kellett. aki belemerül, akkor vegyen rendszert + commander + hangolás + lángcsóva!
rendőre válogatja...haverok mondták, hogy elég ha beteszed a tompítót ausztriában és nem piszkál...vagy egy másik fog egy pálcát és végigdugja a dobon, ha sikerül neki nyomja is a csekket. megyünk aztán ahogy alakul!
Elküld egy uj műszakira haza megyek és felteszem a dobot ismét,én mennyit motoroztam jogsi náékül de soha nem állított meg Rendőr tavaj is csak 1 szer de akkor sem az E betüt kereste hanem a rendszámot sasolta
Ez látod igaz. Egészen addig nincs gond amíg a műszakit nem érvénytelenítik. Meg hát osztrákban is ki tudja mit csinálnak...
Nem az nekem se E-betűs, én is kockáztatok. Nekik ez a feladatuk, ez a munkájuk, nem mindig a rendőr a hibás. Ő betartatja a szabályokat amiket a nagyok előírnak. Erről szól...
nekem 48 volt az ovál komplett...úgy vagyok vele ha eccer kuka a rendőrök hozzáállása miatt akkor ne drága dobot kelljen kidobni, másrészt meg vannak 40-50 "nagy" márkák, de csak a matrica az, aztán ránézel a dobra és a hegesztések sincsenek lecsiszolva.
Mákod volt... én is ezért csak kis köröket írok le.
találkoztam már mind két fajtályával
nekem csak a hang kellett. aki belemerül, akkor vegyen rendszert + commander + hangolás + lángcsóva!
Nem az nekem se E-betűs, én is kockáztatok. Nekik ez a feladatuk, ez a munkájuk, nem mindig a rendőr a hibás. Ő betartatja a szabályokat amiket a nagyok előírnak. Erről szól...