Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah akkor rászedem a falu minden méretü emberét hogy "FEKVE TÖLTS" és máris rengeteg hóanyalka lesz ,és minden méretben
Nálunk lassan már műlesikló pálya van az udvaron, annyi a hó. Lehet meg is nyitom., aztán szedem a pénzt.
A többiek már bizti csinálják a hóangyalkákat ,vagy lehet hogy hómotort gyártanak?!
Szerintem TÖK mindegy
Én egy árba adnám,de ha méret választék is lesz,akkor persze arányosan kéne
Köszönöm, hogy egyáltalán foglalkoztál a problémámmal. Már elég sok helyen érdeklődtem de még nem jártam sikerrel. Mindegy messze még a tavasz.
Melyik ér többet? A hason fekve készült,vagy a háton fekve készült ?Hm? Mert akkor olyant gyártunk,lesz női is mert az asszonyt is rá állítom a témára
Gyártsd a hóangyalkákat!
Mindent pénzé teszünk
Beszarok! Hogy ez nekem nem jutott az eszembe!? Megindúl az idegen turizmus mert nyáron is lehet hógolyózni
Köszi. Amugy érdeklődtem idom ügyben. De semmi jót nem tudott az emberem,esetleg akik bontással foglalkoznak,náluk talán lehet találni.
Én ki nem hordom,jó lesz az még,nyáron jó ára lesz
Helyes a meglátásod.
Még eddig megúsztam esés nélkül a téli motorozást,de most tényleg nem mertem haza jönni vele.Nagyon rossz volt reggel is a havas út,és jobban féltem a motort mint bármit.Inkább vágják le kezem lábam de a gépnek ne legyen baja
ááá , még nem mertem olyant bizti össze menne a pöcsöm mint a metszőolló rugó
Ma már legalább négyszer lapátoltam el a havat, már az utcára kellett kihordanom mert az udvarban már nem fér el.
Jó estét!
Látom Neked több eszed van mint Nekem volt a múltkor.
gatya nélkül csináltál hason hóangyalkát?
Remélem nagyon hamar vége lesz,mert nekem is tele a tök..m a sok hóval
De ez csak esik meg esik,mikor lesz már vége?
Hát nekem is fura lesz hogy nem mocival járok melozni,de remélem hamar eltünik ez a fránya hó
decemberben már hazabattyogtam 4.5 óra alatt...szuper volt az is!
most kezdődik a félévem a suliban, de nem kockáztatok. ki tudja hol van baleset miatti fennakadás, kerülni meg az útviszonyok miatt nem lehet....vonattal meg kizárt, nem zötyögök!
Csumibubi emberek.
Ha javasolhatom azt maradj inkább otthon,persze ha csak életbe vágó a Pécsi út.Ki tudja hol akadna el az ember fia ebben a nagy hó esésben.
nekem is pécsre kellene mennem most este....de asszem maradok!
Látom mindenhol esett egy kis hóóó Reggel még én is elevickéltem motoron a melóhelyig,de haza már nem mertem jönni vele.Biztos ami biztos,bent hagytam a cégnél.Most ott sírdogál szegény a kárpitos műhelyben
itt nem esett egy szem se .úgy kellett hozatnom Afrikából h ilyen képet tudjak csinálni