Jó reggelt!
Tudnátok tanácsot adni, hogy külföldi webshopból hogyan lehetne alkatrészt vásárolni? Konkrétan erről lenne szó: webshop
Az itthoni árak horrorisztikusak sajnos, bár nem tudom a szállítási költség mennyi lenne, meg a legnagyobb gondom az, hogy a német nyelv nem az erősségem.
Én is a zöldet vettem meg,de nekem elég az is. És sokkal szebb ha átkenem vele. Amugy ki probáltam egy Nissan terepjáron ami már nagyon matt volt . Tök faxa lett az a rész ahol bekentem.
Jó az, én is azzal mentem végig rajt , de nagy változást nem vettem észre, mert a lakk az fényes volt így is, viszont a kéket nem ismerem, de nekem is úgy rémlik, hogy az még kényesebb, magasabb fényre van
Nedves ruhával nagyon vékonyan rákenem,és finoman eldörzsölöm rajta és többször megismételem. Azután meg kávézok és elszívok egy cigit amig rászárad. És végűl egy száraz tiszta ruhával faszán át törölgetem.
Jó az a teknőcös kence,én is használom De ha javasolhatok valamit akkor ne a zöld dobozost vegyétek meg mert az "normál fény"-hez valo. A kék dobozos az Magas fényű,szerintem az a tuti.
Tudnátok tanácsot adni, hogy külföldi webshopból hogyan lehetne alkatrészt vásárolni? Konkrétan erről lenne szó: webshop
Az itthoni árak horrorisztikusak sajnos, bár nem tudom a szállítási költség mennyi lenne, meg a legnagyobb gondom az, hogy a német nyelv nem az erősségem.
Voltál Szilveszterkor Márián?
Motorra slicket vegyél
Ha valaki tud jó minőségű gumikat emberi áron,szóljon plííz
Jó lett a géped Jocee
davidson_boss_hoss_5.0_v8-2487821
ez a nem gyenge!
Nálad hogy működik a folyamat? minden jó ötlet elkel.