Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Johnny a BMWt tesztelted is?
Jó reggelt!
Tudnátok tanácsot adni, hogy külföldi webshopból hogyan lehetne alkatrészt vásárolni? Konkrétan erről lenne szó: webshop
Az itthoni árak horrorisztikusak sajnos, bár nem tudom a szállítási költség mennyi lenne, meg a legnagyobb gondom az, hogy a német nyelv nem az erősségem.
Újat szeretnék lehetőleg.
Áááá dehogy!
Voltál Szilveszterkor Márián?
Szia Blade. Hogy vagy?
Igen miért ne élnék ? csak nem akarsz bántani
jéééé. Egy Blade... Te még élsz?
Használt vagy új kell Blue?
Motorra vagy autóra?
Motorra slicket vegyél
Szavaztam Jocee
Ha valaki tud jó minőségű gumikat emberi áron,szóljon plííz
Hali emberek
Jó lett a géped Jocee
Szívesen! HA venni akarsz szólj
Szia Jocee köszi a segítséget a gumik eladva örök hála
Én nem tudtam
Mindenki szavazott a fotókra és a videóra? Aki nem annak nyomás! Na csövi, elmentem csajozni...
Tényleg nem gyenge. 5ezer köbcenti wazzeee... Nem nagyon kéne ezt bedönteni... Mit nyomhat az a gázkaron 1-2 mm-es húzogatásra is :XD
Én is a zöldet vettem meg,de nekem elég az is. És sokkal szebb ha átkenem vele. Amugy ki probáltam egy Nissan terepjáron ami már nagyon matt volt . Tök faxa lett az a rész ahol bekentem.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/harley_davidson/harley_
davidson_boss_hoss_5.0_v8-2487821

ez a nem gyenge!
nekem a farokidomot kellene, mert a fel és le ugrásoktól vannak rajta enyhe karcok.
nekem ilyen hajszál karcokat is ki kellene gyógyítanom...
Jó az, én is azzal mentem végig rajt , de nagy változást nem vettem észre, mert a lakk az fényes volt így is, viszont a kéket nem ismerem, de nekem is úgy rémlik, hogy az még kényesebb, magasabb fényre van
Lehet mondasz valamit, mert különösebb változást nem vettem észre, bár átgondolva, egy fényes lakkfelületen nem is lehet elvárni!
Nedves ruhával nagyon vékonyan rákenem,és finoman eldörzsölöm rajta és többször megismételem. Azután meg kávézok és elszívok egy cigit amig rászárad. És végűl egy száraz tiszta ruhával faszán át törölgetem.
faxa...már megvettem a ződet.
Nálad hogy működik a folyamat? minden jó ötlet elkel.
Jó az a teknőcös kence,én is használom De ha javasolhatok valamit akkor ne a zöld dobozost vegyétek meg mert az "normál fény"-hez valo. A kék dobozos az Magas fényű,szerintem az a tuti.