Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyit árulok el csak hogy sok minden változott a motor konkrét típusát illetően Legyen meglepetés
és mi a kiszemelt áldozat?
Csáo Laci!
Április vége Május eleje a fix motor vétel ideje. Na meg várom már a tavaszt is mint mindenki
Csákány Rollin mi a helyzet motor ügyben?
Vadul néz ki az biztos kék
Kicsi lóvét öltek bele hogy ennyire extrém legyen..Am a fényezés nem tetszik igazán
Rollin, ez milyen?
Csibe!Nem irigyeltelek este!
Sziasztok!Még egy kérdésem lenne,a gyujtótrafora hova kell a testvezetéket kötni?Mert az egyik zölddel jelölt a másik meg jelöletlen!
Jó reggelt! Most éppen nem.
Az éjjel sikeresen hazavergődtem a hóesésben bár nem volt melegem és az ablaktörlő sem működött. Igaz a lábaim végig lenn voltak az úton minden eshetőségre felkészülve. Egy-két elmebeteget azért láttam az úton, például fiatal srácok a zsigulival vagy ladával pörögtek az úton mint az eszementek, még jó hogy nem jött más akkor arra.
na hol van mindenki? csak nem motoroztok?
Azért az a 10rugó jó kis pénz.Főleg fizu elött
Talán az aki megakart spórolni 10 rugót wazzeeee
azért kössz!
Megpróbálom Kösz!
Müködni fog amit Pogi írt!
Szewa,áztasd be nitróba és kompresszorral fújd át a járatokat
Sziasztok!Segitség kellene robogó porlasztó ügyben.kymco zx et rakok össze és a bontott porlasztómon az alapjárati fuvoka helyett csak egy buvárcső van ugyanott.Sajnos ennek a felső része el van rakódva még a levegőcsavar furata alatt.Hogy tudnám kitisztitani mert kb 0.5 mm es a cső furata.A képen a Honda dio porlasztója van,az enyém majdnem ilyen csak az alapjárati fuvoka ahol van ott egy rézcső megy fel és az van fent elrakódva.
Jó lenne tavaszig elkészülnöm mert Csibewerrel mennénk Tisza-tóhoz.
Üdv
na bammeg,ki kinlodott motoremelőkkel? találtam egy hirdetést 9990-ért dobálják az emelőket,raktárról .
Sziasztok Ez a lökött hó már megint esik
Csibewer,meg kérdeztem az ismimet idom ügyben.Hát nem kecsegtetett semmi jóval. Csak kintről lehet rendelni,de az húzos anyagilag.Vagy bontokban,esetleg lehet találni.
Nem baj hamarosan itt a tavasz , és a robeszt is össze rakod. Jobb lesz mint újkorában és megint lehet menni
Az már biztos, a múltkori eset is csak azért történt mert nem a simsonnal voltam. Tény a robogó nem téli időjárási körülményekre való.
Igen tudom. A simson szerintem nem hagy cserben annyira nem nagy a hó. Csak a csúszás meg a szél veszélyes de már ültél eleget motoron szval megoldod
Muszáj lesz pedig, nincs más közlekedési eszközöm csak a lábam, azzal meg túl sokáig tart az út. Éjjel meg nincs kedvem hazagyalogolni vagy 6 km-t. Majd vigyázok meg most a simsonnal megyek mert a robogóm pihen-szárnya szegetten.
Szerintem kétszer gondold meg mit hogyan mert most jöttem be a városba és igen csak csúszik.. Na meg szakad is eléggé..
Városon kívül nem is láttam hogy sóznák az utakat pedig kellene már ott is..