Jó reggelt! Most éppen nem.
Az éjjel sikeresen hazavergődtem a hóesésben bár nem volt melegem és az ablaktörlő sem működött. Igaz a lábaim végig lenn voltak az úton minden eshetőségre felkészülve. Egy-két elmebeteget azért láttam az úton, például fiatal srácok a zsigulival vagy ladával pörögtek az úton mint az eszementek, még jó hogy nem jött más akkor arra.
Sziasztok!Segitség kellene robogó porlasztó ügyben.kymco zx et rakok össze és a bontott porlasztómon az alapjárati fuvoka helyett csak egy buvárcső van ugyanott.Sajnos ennek a felső része el van rakódva még a levegőcsavar furata alatt.Hogy tudnám kitisztitani mert kb 0.5 mm es a cső furata.A képen a Honda dio porlasztója van,az enyém majdnem ilyen csak az alapjárati fuvoka ahol van ott egy rézcső megy fel és az van fent elrakódva.
Jó lenne tavaszig elkészülnöm mert Csibewerrel mennénk Tisza-tóhoz.
Üdv
Sziasztok Ez a lökött hó már megint esik
Csibewer,meg kérdeztem az ismimet idom ügyben.Hát nem kecsegtetett semmi jóval. Csak kintről lehet rendelni,de az húzos anyagilag.Vagy bontokban,esetleg lehet találni.
Muszáj lesz pedig, nincs más közlekedési eszközöm csak a lábam, azzal meg túl sokáig tart az út. Éjjel meg nincs kedvem hazagyalogolni vagy 6 km-t. Majd vigyázok meg most a simsonnal megyek mert a robogóm pihen-szárnya szegetten.
Szerintem kétszer gondold meg mit hogyan mert most jöttem be a városba és igen csak csúszik.. Na meg szakad is eléggé..
Városon kívül nem is láttam hogy sóznák az utakat pedig kellene már ott is..
kihagyhatatlan ár