Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éljenek a motoros csajok :D!
Köszönöm. Élni fogok a lehetőséggel.
Mennyi csaj lett, ez jó
Wrümm Wrümm?:D Am Hellosztok Jó delet mindenkinek:)!
wrammmmmm :XD
nah látom nem egyedül vagyok ekkora fan!
Most már nem csak engem nézznek hülyének!
wrümmmmmmm
Nagyon szép napot mindenkinek és széles utat!wrammmmm:)
Szólj csak fega, összehozunk valamit :D
Kedves blade.08! látom kerestél a debreceni fórumon valóban debreceni vagyok, de nyaranta többnyire a balcsinál tartózkodom, ezért próbáltam veletek ismerkedni, hogy ne kelljen egyedül motoroznom sajnos nem jött be. pedig a kőrösringen is voltam, és úgy volt ,hogy jöttök oda páran de azért az nagyon fasza kis hely remélem legközelebb!
Igen, az kell
Van egy profi képem egy korsó sörről, egyszer Vonyarcon készítettem, az maga a gyönyör
Sör mindig van látom :D
És a folytatás...
Hétvégi Sárvár Meeting képekben
Hali All! Ismét ON!
Besza@ár! Rohadtul elfáradtam.
Tegnap mentünk 500 km-t :XD. Egész napos progi, kockásra ültem a seggem
Graz után voltunk fenn a hegyekbe, kicsit rossz volt, mert zápor után értünk oda, úgyhogy vizes volt az út. Szépen nézett ki a frissen mosott mocim. Ma kezdhetem elölről :DDDD. Tud valaki valamit a Keszthelyi taliról? Most lesz vagy nem lesz?
Legalább Ti el tudtatok menni
Itt egész nap szar idő volt, pár óra volt amikor nem esett. Úgytűnt jó idő lesz, de mégse
Jól motorozik de egy Faszkalap ennyi
írtam neked nem olvastad vissza
Ehhez mit szóltok?Kicsit durván áll neki...
http://hestyle.blog.hu/2009/07...
Mentünk ma egy kört,itt sehol nem esett!Khely-zalacsány-zeg-bak-pacsa-kis-balaton-khely.
Szerencsére.
Fél tűzhelyt elfoglalta, és még nem is tudtam benne sütni rendesen... aztán megtaláltam a palacsintasütőt
Sziasztok lenne valakinek kedve 20. án vagy 24.én jönni pestre pl Hajógyárisziget vagy E-clubb ba? ha igen jelezzétek 6 an jöhettek
Én egyből a szívemhez kaptam mikor írtad,hogy wokban sütöd.
Hát ha csak wok-ot találok...