Hát az nem is. Robogóval mentem nyaralni, hogy majd elmegyek motorozni, de nem lett belőle semmi, mert mindig inni kellett a nagy melegben. Jóféle alma páleszt.
Jó estét mindenkinek!
Most lett vége nemrég a szabadságnak, de hétfőn egy villámcsapás elintézte a számítógépemet és csak ma lett kész. Alig tudtam végignézni a sok hozzászólást, látom gyarapodik a fórum.
Viki ha esetleg bár nem hinném hogy megtörténhet főleg nem a mostanival akkor nem szólok egy szót sem igaza van beismerem és ha kell tivábállok,Bár tegnap mondta hogy Ő is regisztrál a sportmotorra mikor unatkozik felnézne a fórumra egyet beszélgetni hajjajjj
Nem is a kihasználásrol van szó mert szeretem a drágámat csak valamiért vonz az hogy egy másik nővel és nem a nő érdekel hanem a szex vágod tök jó hogy pl Szombathelyen van 2 csaj akivel kavarok de csak szex annál jobban nem érdekel vagy pl: Nagykanizsán van egy csaj őt meg nem érdekli hogy van barátnőm és ott a Siófoki recepciós szépszemű Anita lehetne neki nemet mindani de már véget vetek a többinek mert kezdek besokalni marad az csajom és Anita vagy gondoltam (megbuzulok)
Szeretnék meghívni minden motorost a IV. Jótékonysági Motoros Találkozónkra, Nemesvámosra!
(Veszprémtől 5 km)
Időpontja augusztus 14-16, péntek délután 2-től vasárnap hajnalig!
Helyszín a nemesvámosi focipálya.
Lesz sok program: Felvonulás, Streetfighter show, Tűzzsonglőrök, Erotikus műsor, Rekeszmászás, Bungee Run, Sörpörgő és egyéb vetélkedők, Iszapbirkózás, Vizes póló verseny és hasonló mókák…
Péntek este fellép a
Big Gun – AC/DC tribute zenekar –
More Drive – Thin Lizzy tribute zenekar –
Black Szakadt – Black Sabbath & Iron Maiden tribute zenekar –
COOL HEAD KLAN
Majd buli hajnalig a Magic Cats Rockabilly trióval….
Szombat este
Stoneblade
Dirty Dogs
Character Harmony
RÓMEÓ VÉRZIK
Koncertek, majd a StormRider zenekar zenél hajnalig.
A rendezvény bevételével a veszprémi BÉBI KORASZÜLÖTT MENTŐ ALAPÍTVÁNYT támogatjuk! Hideg sör lesz, a hangulatról a Defekt Vámosi Motoros Egyesület gondoskodik!
Sátorozási lehetőség biztosított!
Bettim jövphéten te hozzám vagy én hozzád?:) Ajj végre már találkozunk Hiányzol :S nah de jövőhéten pótlunk mindent!;)
Most rohanok is délelött msn-en legyél Betti :) pusziii
Vajon a főnököm mit szólna,ha egy ilyent kiakasztanék az irodám ajtajára?
Most lett vége nemrég a szabadságnak, de hétfőn egy villámcsapás elintézte a számítógépemet és csak ma lett kész. Alig tudtam végignézni a sok hozzászólást, látom gyarapodik a fórum.
Hát szerintem bukta lesz,mert reg. nélkül is felnézhet ide,és simán visszaolvassa az eddigi írásaidat....és akkor törik az a bizonyos korsó.
Mindenesetre én átértékelném a helyzetem a Te helyedben...
Szeretnék meghívni minden motorost a IV. Jótékonysági Motoros Találkozónkra, Nemesvámosra!
(Veszprémtől 5 km)
Időpontja augusztus 14-16, péntek délután 2-től vasárnap hajnalig!
Helyszín a nemesvámosi focipálya.
Lesz sok program: Felvonulás, Streetfighter show, Tűzzsonglőrök, Erotikus műsor, Rekeszmászás, Bungee Run, Sörpörgő és egyéb vetélkedők, Iszapbirkózás, Vizes póló verseny és hasonló mókák…
Péntek este fellép a
Big Gun – AC/DC tribute zenekar –
More Drive – Thin Lizzy tribute zenekar –
Black Szakadt – Black Sabbath & Iron Maiden tribute zenekar –
COOL HEAD KLAN
Majd buli hajnalig a Magic Cats Rockabilly trióval….
Szombat este
Stoneblade
Dirty Dogs
Character Harmony
RÓMEÓ VÉRZIK
Koncertek, majd a StormRider zenekar zenél hajnalig.
A rendezvény bevételével a veszprémi BÉBI KORASZÜLÖTT MENTŐ ALAPÍTVÁNYT támogatjuk! Hideg sör lesz, a hangulatról a Defekt Vámosi Motoros Egyesület gondoskodik!
Sátorozási lehetőség biztosított!
Beugró: 1 nap 1500 ft, hétvége: 2500 ft.
Mindenkit szeretettel várunk!
Most rohanok is délelött msn-en legyél Betti :) pusziii