Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki fére szeretne dugni begye elő ezt a képet
Próba szerencse
Ez nagyon komoly.
Vajon a főnököm mit szólna,ha egy ilyent kiakasztanék az irodám ajtajára?
Ugye nem fog esni az eső? Mert itt már volt egy adag, de továbbra is borult az ég, és ahogy hallom Füred környékén is...
Ja, mindig ezt mondják a doktorok is.
Hát igen inni kell ne hogy kiszáradjon az ember
Hát az nem is. Robogóval mentem nyaralni, hogy majd elmegyek motorozni, de nem lett belőle semmi, mert mindig inni kellett a nagy melegben. Jóféle alma páleszt.
Nem baj ha szaporodunk
Jó estét mindenkinek!
Most lett vége nemrég a szabadságnak, de hétfőn egy villámcsapás elintézte a számítógépemet és csak ma lett kész. Alig tudtam végignézni a sok hozzászólást, látom gyarapodik a fórum.
Nem voltunk kőrösön csak Zeg-vissza
Milyen volt Kőrös? Képek?
Öndönt iszik vagy vezet szituba vagy,csak óvatosan
Blade te így keresed a csajokat?
Neki nem tudok nemet mondani 1.képneki meg nem akarok már 2 éve
Értelek.

Hát szerintem bukta lesz,mert reg. nélkül is felnézhet ide,és simán visszaolvassa az eddigi írásaidat....és akkor törik az a bizonyos korsó.
De nem olvasni akarja hanem beszélgetni
Nem kell ahhoz regisztrálnia, hogy olvassa.
Mindenesetre én átértékelném a helyzetem a Te helyedben...
Viki ha esetleg bár nem hinném hogy megtörténhet főleg nem a mostanival akkor nem szólok egy szót sem igaza van beismerem és ha kell tivábállok,Bár tegnap mondta hogy Ő is regisztrál a sportmotorra mikor unatkozik felnézne a fórumra egyet beszélgetni hajjajjj
Nem is a kihasználásrol van szó mert szeretem a drágámat csak valamiért vonz az hogy egy másik nővel és nem a nő érdekel hanem a szex vágod tök jó hogy pl Szombathelyen van 2 csaj akivel kavarok de csak szex annál jobban nem érdekel vagy pl: Nagykanizsán van egy csaj őt meg nem érdekli hogy van barátnőm és ott a Siófoki recepciós szépszemű Anita lehetne neki nemet mindani de már véget vetek a többinek mert kezdek besokalni marad az csajom és Anita vagy gondoltam (megbuzulok)
Csak nehogy egyszer Te is megtapasztald milyen érzés.
Nem szép dolog kihasználni
Sziasztok!

Szeretnék meghívni minden motorost a IV. Jótékonysági Motoros Találkozónkra, Nemesvámosra!
(Veszprémtől 5 km)
Időpontja augusztus 14-16, péntek délután 2-től vasárnap hajnalig!
Helyszín a nemesvámosi focipálya.

Lesz sok program: Felvonulás, Streetfighter show, Tűzzsonglőrök, Erotikus műsor, Rekeszmászás, Bungee Run, Sörpörgő és egyéb vetélkedők, Iszapbirkózás, Vizes póló verseny és hasonló mókák…

Péntek este fellép a
Big Gun – AC/DC tribute zenekar –
More Drive – Thin Lizzy tribute zenekar –
Black Szakadt – Black Sabbath & Iron Maiden tribute zenekar –
COOL HEAD KLAN
Majd buli hajnalig a Magic Cats Rockabilly trióval….

Szombat este
Stoneblade
Dirty Dogs
Character Harmony
RÓMEÓ VÉRZIK
Koncertek, majd a StormRider zenekar zenél hajnalig.

A rendezvény bevételével a veszprémi BÉBI KORASZÜLÖTT MENTŐ ALAPÍTVÁNYT támogatjuk! Hideg sör lesz, a hangulatról a Defekt Vámosi Motoros Egyesület gondoskodik!
Sátorozási lehetőség biztosított!

Beugró: 1 nap 1500 ft, hétvége: 2500 ft.

Mindenkit szeretettel várunk!
Bettim jövphéten te hozzám vagy én hozzád?:) Ajj végre már találkozunk Hiányzol :S nah de jövőhéten pótlunk mindent!;)
Most rohanok is délelött msn-en legyél Betti :) pusziii