Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor egész éjjel ott fogsz tombolni? Megszaladt Neked!
Viszem a diszkósokat, aztán reggel vissza.
Annyira ezért nem vagyok rád kíváncsi! De minek mész Siófokra? Loptál egy mozdonyt?
Szesz!

Tegnap már estefelé csillapodott a szelecske, és egészen kitisztult az égbolt is, ma már verőfényes napsütésre ébredtem. Gyenesre megyünk a családdal ma feredőzni, este meg melódia lesz. Ha átevezel a déli oldalra, éjjel megtalálsz Siófokon.
Szia Csibe! Már itt is hűvös lett, és ezért korán hajnalban
keltem, fél 11-kor! Végre ki tudtam aludni magamat!
Hallottam az este ahogy tombolt a szél. Itt most délelőtt volt villámlás és mennydörgéssel is.
Jó reggelt!

Lehet szellőztetni, felfrissült a levegő végre. Tegnap este 21 óra körül jöttem hazafelé gyékényesről, olyan erős szél volt, hogy igen csak kellet kapaszkodnom az úton maradásért. Néhol a szél által felkavart portól szinte nem lehetett látni. Megkönnyebbültem amikor végre megálltam a házunk előtt. Persze volt látnivaló is közben, ilyen sűrű villámlásban még sosem motoroztam.
No igen, a frontharcos-évek duplán számítanak!
Jó reggelt!

Sajnos az évek megtették hatásukat. Ez nem megy el hirtelen, napok, néha hetek kellenek mire rendbe jövök. Holnap már mennem kell dolgozni, majd elválik bírja-e a derekam a terhelést. Ha nem akkor sajna meg kell látogatnom az orvost megint. Legalább már fel tudok kelni, ez már haladás. Holnap lesz érdekes amikor a motort ki kell tolnom az udvarból.
Viszont a csibét senki nem utálja annyira!
Bezzek a politikusok és az Orbán nem kap lumbágót a sok emeléstől
Mit csináltál? Nem megmondtam, hogy a leányzót nem támasztjuk a kerítéshez, mert kidőlhet? Tessék gyorsan meggyógyulni!
Remélem felépültél. Most Én szenvedek tegnap óta a lumbágó gyötrelmes kínjaival, alig bírtam kikecmeregni az ágyból.
Én már játszok ilyenen, csak ott tétje van.

http://youtu.be/AQWMPm5_XhM
Szia!

Az Egü oldalán keresgélj: alkatrészek

Több típus is van, úgy hogy lehet válogatni.
Poginak egy ilyet
Hagyd! Csak az IQ-jára voltam kíváncsi!
Szépen beszélj az idősebbel
Erre miért nem találok sehol árat? nekemilyen van a keeway be
Jog 90
A hülye kérdésedre az adatlapomon megtalálod a választ.
Hova menjek?
Hát akkor szervezni kell valami közös Balatoni eszem iszomot