Lehet hogy a laza ékszíj már a variátor hibája miatt van, elvileg a szíjnak mindig feszesnek kellene lennie. A hátsó variátor jól működik? Vedd le a szíjat ahogy a Józsi mondta és úgy is nézd meg mit csinál.
Minden rendben van darabokra szedtem lehet ékszíj lazasàg miatt?
Olvastam màr azt is hogy csapàgyas lenne?
Mindössze 8000 van a motorba ma sztenderen úgy rezgett mint egy vibràtor
Màsik dolog ma vettem észre az ülésnél a gyàri matricàt 91ccm de ilyet nem is talàlok
Lenne egy kérésem hozzátok. A lányom jelentkezett a Zala szépe versenyre és mától lehet szavazatot leadni rá is. Minden nap lehet szavazatot leadni, augusztus 11. éjfélig.
Az alábbi oldalon kellene szavazni rá, már ha tudtok egy kis időt szakítani.
Na akkor azt kérdezem mi lehet az oka annak hogy nagy rezonanciát érzek a variátorból ma szétszedtem de nem látok semmi rendellenest pedig hallok valami fura zajt sztenderen meg úgy rezonál mint egy ütvefúró de csak egy bizonyos fordulaton sem alatta sem felette nem csinálja
Ma vettem egy sport légszűrőt de annyit ér hogy a kóbor kutyát agyon lehet vele dobni inkább szereztem egy 90% ot a gyárihoz és azt raktam vissza mert ezzel a szűrővel olyan szar hangja volt hogy áááá
De nézegettem ilyen 250 grandoka nem rossz
http://www.kepesmotor.hu/kymco...
Olvastam màr azt is hogy csapàgyas lenne?
Mindössze 8000 van a motorba ma sztenderen úgy rezgett mint egy vibràtor
Màsik dolog ma vettem észre az ülésnél a gyàri matricàt 91ccm de ilyet nem is talàlok
Lenne egy kérésem hozzátok. A lányom jelentkezett a Zala szépe versenyre és mától lehet szavazatot leadni rá is. Minden nap lehet szavazatot leadni, augusztus 11. éjfélig.
Az alábbi oldalon kellene szavazni rá, már ha tudtok egy kis időt szakítani.
A neve: Knausz Melitta
szavazat leadása
Fáradozásotokat előre is köszönöm, ha tudjátok esetleg még másokat is kérjetek meg erre.
Aztán a rezonancián berezeg.