Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem javítható.....nem barkácsolok ilyeneket mert annak mindig rossz vége lesz
Meddig leszel itthon?
"életre keltettem az alvó oroszlánt" Meg azt a kb. 6 gyíí pacit!? Szerintem is rendbe lehetne tenni.
Szia Pogi!

Aztán mi a baja annak a kuplungnak? Nem javítható?
Tegnapelőtt életre keltettem az alvó oroszlánt, viszonylag rövid idő alatt sikerült beindítanom. Mentem is vele mindjárt egy pár kilométert.
Oh! Teljesen ua volt mègis beneztem.
Hello az nem én voltam tegnap csak autóztunk+Somogybabodon voltunk ezek szerint valaki klónozta az RR-t
Szeva Laci! Ma láttalak a tesco korforgalomban egy kawawal meg egy 954 rr-rel! Merre jartatok? De hianyoznak a kornyekbeli utak
Én is csak árnyalatot változtatok, mert karbonozva lészen, kell valami széppel aláfújni
Hello amíg nem változtatsz teljesen más színt csak árnyalatot addig semmi gond
Nekem amikor volt egy -etz-m azt átfújtam pirosról metál kékre és azt mondtam az okmány irodán hogy a régi tulaj festette át íígy nem került semmibe
Keine pánik, MZ-elmegy légszűrőig érő vízbe..afelett meg inkább úszok majd
Evezőt vigyél! Biztos ami biztos!
Ha holnap megyek haza és gumicsónakot osztanak a vasúton, akkor elkezdek gyanakodni én is.
Azt mondták a tv-ben hogy nagy zuhé volt!
Abban a tekintetben nem tudok nyilatkozni, én 3 hete nem voltam Egerszegen otthon. Veszprémi időjárást mondtam
Pedig reggel Ságodra akartam menni!
Nem, itt szakad.
Felétek is esik?
Aztán így szarul mennyit kapsz érte?!
Meg van a hiba oka......komplett kuplung csere....De szerintem nem költök rá....eladom.
Nem lényeges, viszont "piros" színű esetén ne menj oda kék motorral.
Sziasztok! Nem tudom van-e ilyen topik, szívesebben teszem fel a "hazai" fórumba a kérdést: Mivel a forgalmiban csak az alapszín van pl.: kék 06 stb. elvileg a festéskor az árnyalat az teljesen mindegy, ugye? Nem kötnek bele később? Mert nem akarok leszurkolni Mátyásokat, avagy Deákokat a színváltás miatt.
Tényleg! És megint!
A Tomi volt az.
Ma voltunk horgászni, délig semmi aztán beindult a fogás. Kár hogy nem jöttél.