Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt mondom amit te
Na mindegy, lényeg a lényeg. Vedd meg az én motoromat. 800e. Kis karc van a tankon meg a farokidomon, meg picit legyalultam a bukógombát, amúgy semmi baja. 3 ezrenként cseréltem benne olajat. Női tulajdonostól, csakis kizárólag túrázásra használt.
Nem teljesen értem.
tényleg pont úgy néz ki Kirié is elborult az övének még sem lett semmi baja ....
igen, tudom énis hogy ivancsaghost -é :D
Ismerős ez a motor. Csak nem tudom honnan, mintha láttam volna már hetvenszer
Van linked a 80 rongyos idomszettről?
igen rájöttem , nem tudok linkelni .. xD
igazából csak msot használnám 50-esként, amint meglenne az a1 menne rá a rendszám, a képeken meg úgy tünik mintha csak az idomok sérültek volna a neten találtam 80-ér teljes gyári idomszetett. :D a másik meg h 380ezer elég jó ár még ha sérült is az odlala, bár kitudja... lehet a váz is kuka ..:S:S
Nem nem, ez a rossz
sry rossz a link :D itt a jó :D
Szerintem ne vedd meg. Elborult állóhelyzetben, jah. Úgy is néz ki, mint amelyik állva borult el. Másrészt, 50-esként...hát, ha szeretsz úgy motorozni, hogy minden rendőrautótól fosol, akkor vedd meg. (minket Kirivel egyszer igazoltattak Pomázon, a rendőr a végén megkérdezte, hogy mekkora? 250 vagy 400?) Szóval mindennek elmegy, csak nem 50-esnek
Hellosztok r125 tulajok!

Lenne egy kérdésem, tud valaki valami információt erről a motorrol? : http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf-r125-
3481777
érdemes lenne megvenni vagy sem ?
.......de ez mindent visz...
Bordó vázzal és lengővillával ütős lenne.
nekem túl fehér a mostani szebb szerintem...
Hogy tudtok ilyen korahajnalban felkelni? Amúgy szép, nekem tetszik. A fekete se csúnya. Viszont a Rossi Replica valahogy nemgyere be. Kidobhatnának egy Spies replikát, az lehet hogy tetszetne
Nekem a mostani fehér-piros jobban gyerebe, de ez csak egyéni szociális probléma
Meglehet nézni a 1010-es r125-ös motor színeket, a fehér nagyon tetszik.
Még zsoltiba is belekötök ilyenkor!
Neked is Boldog Újévet. Remélem jövőre belenövök a ruhámba, mert úgy nézek ki, mintha pelenka lenne rajtam. A sál pedig hát majd tavasszal összefutunk. Remélem annyira nem para, hogy nálad van
Szia igen itt vagyok...kicsit elvoltam havazva.Jaja basszus a salad meg mindig a polcomon van...juuuj...de hat nem szoltal hogy kellene...
Neked is boldog karit utolag is!
Es gurulasban gazdag Uj Evet!
Na előrekültél Andi? Lassan kötbért fizetek a sálam után Boldog Karácsont utólag is.
Ez tokre jo teccik ez a kep!