Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most akkor szereljem ki apám kocsijából?
Szerintem ez csomagtér teló:)
Hány filléres megoldás volt? És honnan lehet szerezni?
hát vazze én is ezt hittem!de nem
Szóval tök mind1 mennyi volt, mert motoron 90-nál úgyse éreztem 5-nél többet.
Rendszer felszerelve PART1

PART2

Nézzétek meg ;)

itt a kistesóóóó :P
Sziasztok! Szeretnék megvállni a motoromtól, ruhámtól csizmámtól! BERIK RUHA, Stylmartin csizma! http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r125-
3500804
napon volt 17 fok maximum
nézd csak van jobb filléres megoldás KORMÁNYTELÓ
szerintem gyárilag zselés aksi van benne vagy már elvárható 2009ben.
nagyvason vannak aksik
Hello:)
Hello Zé!
jaj:)De szerettem a tüzért:(Viszont mostmár az r125ttel is megbarátkoztam,volt egy ellenszemves korszakom iránta,de már úgytűnik elmult Nem tudja valaki hogy mennyiért lehet bele zselés akksit kapni?
nekem is full gyári és 134-135körül tilt:)hogy pontosan hol azt nem tudom,egy féléve nem ültem rajta
Nálunk csak 7. Jó de ti délen vagytok. Pálmafák, tengerpart...tiszta jó
Tegnap 17 fok volt.
Ezért is jó télen motorozni, nincsenek plexibogarak.
A kutyánkon és a plexibogarakon kívül nem is láttam más állatot. (Leszámítva h másfél éve Reumás Medve a nevem MSN-en. )
Nem te voltál, nem is láttál semmit, és egyébként is ilyen állat nincs is
Én nem is láttam semmit.
Huligánok
Időnként elég tiszta az út, tisztítják vagy öntisztulás :D, tegnap is 2X mentem egy oda-visszát a kanyargós résznél. A 4 sávosnál a sebességkorlát lehetne 110, mint Békéscsaba és Gyula között. (Mintha nem 100-110 körül mennék, ha néhanapján a 4sávos fele visz az út. )
tartályost, olyat ami benzint szállít nem megy ma az írás
..lesz ez még rosszabb is ... el kéne kötni egy teli kamiont benzinnel. ki van benne?
jaja arra. 70es tábla van? Akkor nem nehéz :)) Én a 47es szeged felől jövő 70es táblánál mentem már 240 körül ,persze nem az RSel :)) Tiszta agyrém, 4sáv szalagkorlát, 70kmh :D
Amúgy a makó felé vezető elkerülő addig volt jó, amíg nem volt megnyitva a forgalomnak. Tiszta volt, nem volt felhordva a kavics, akkorákat lehetett borítani, hogy ihaj. :D
Ja és ott nyomott le Kóki a mociddal gyorsulásban :D