Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez szerintem undorító
Videót azt csin mindenképp!
Sajna éncsak fényképezni fogok tudni
Én is ezen a véleményen vagyok hogy kezdőknek jó mert ugye olaszban a legkissebb jogsi az enged 125re is és nem hiszem h az ottani szülők annyian megengedik h 2T-t vegyenek mert 1részt megtehetik hogy ha megtanult a 4Tvel akkor kap egy 2T-t addig meg féltik de gondolom ez sok országban van hogy a kis jogsi az enged 125ig!
így mondjuk érthető...
És Yamaha Jog?
Na skacok hétvégnn én lestírölöm ezt a yamahát ,lehet csinálok róla vidit is aztán feltesszük!
sztem is kisebb ccm be a 2 T a nyerő!igaz több gondozást igényel.
de sztem nem lehet rossz a mai japán 125 sportmotrokhoz képest(aprilia,mito más tészta)
Valahogy jobban örültem volna egy 2008 as 125 TZRnek.
én is szivesebben ülnék 250es 4tre de a jogsi nem engedi sajna meg szüleim se...250es hát az naaagy, 125ös 2t-t meg megengednék mer "az csak 125ös" de a 2t nekem túl nyűgös mivel nem értek hozzá
jogsi+szülők
Szerintem kezdőknek jók a 125 4t mocik,de 50 es 2t ről nem ilyenre ülnék az biztos...
2T love
kezdtem igen. mint ah te is az 50-en. épp ezért a 125 4t szerintem neked abszolut kihagyható kategória!
nagyon remélem
ez a 125 4t kategória tök felesleges. titeket sem értelek, h az 50-es után miért erre akartok ráülni amikor alig van eltérés a kettő között. egy 250-es 4t-t lazán bevállalhatnátok, sokat motoroztok, pályáztok, egész tapasztaltak vagytok, minek ezekre a szarokra felülni?
megyek
sztem a fikázok nagyrésze még egy simsontr se tudna kimotorozni.de gondolj bele te is kezdtél valamin bencee
Nyugi képet nyomok fel rengeteget
Szlovákia Pozsiny (Bratislava) Incheba...
1-2 vélemény külföldi fórumokról:
"I think it looks crap, 4 stroke 125s are crap."
"Looks crap, and will go crap"
"fucking 4T 125"s, they are ghey"
"I prefer they release an updated 400cc category..."
ha lesz fényképezd körbe léc
hol lesz?
lesz kiállítás? mikor hol? menyni a beu?
7végén mekk motor kiállíttásra már alig várom
Remélem lesz r125 is ,kiváncsi vok rá nagyon
hidd el jönni fognak azok is
hát igen.arra tényleg szükség lenne.most min fognak megtanulni pl a kezdők/ujrakezdők?(vagy 100lovas haccászas,vagy ...itt nem szidom a 25söket...:D)nagyon hiányolom a piacrol a 400asokat.
ezaz hozzák csak ki ezt a sok trágyát... ahelyett h egy épkézláb 250-es vagy 400as gépet gyártanának...
Február 16.án lesz az YZF-R125 bemutatója a yamaha szalonokban és az év második felében érkezik egyenlőre egyetlen ellenfele (cbrt annak tekintjük? /de gonosz vagyoook/) szal a Suzuki GSX-R 125
http://www.motorrevu.hu/cikk/0...
közelre anélkül is megy (menni kellene )