mit síratja mindenki a 2T-ét? Szerintem egy átlagos ember max egyszer vesz 2T-és motort (valami kis ccm-est) tanulómotornak. Nagymotornak pedig már rég nincs 2T a termékpalettán. Ha most napvilágot látna a hír hogy többé nem lesznek 125-ös motorok én pont leszarnám. Nekem már van, mégegyet pedig nem akarok venni. Úgy sír a szája sokaknak amiatt hogy 4T-és lesz az RS, mintha következő motornak is RS125-öst szeretnének venni :D
hát, én izgulnék a nyelvtan érettségi közeledése miatt lassan. és ahogy nézem a matek szöveges feladatait is átolvasnám a helyedben kétszer. háromszor.
én ha nagy leszek és lesz sok pénzem 110% hogy lesz valami kihegyezett 2t-m.. tiszta nevetségesek ezek a 4t 25-ösök. ebből legalább 250es kell, abban már előjön a 4t nyomatékossága meg előnyei, de 125-ben csak vevőfogó parasztvakítás. nézzétek meg, direkt úgy van csinálva: megveszed a hirtelen megtetszett (plusz jogsi is arra jó) kisgépet, és mikor elmúlt a lila köd, rájössz hogy nicns oylan része ahol ne lehetne észrevenni hogy a nagyobb szebb kidolgozású, igényesebb.. sajnos ez csak arról szól hogy megvegyék az embert, aztán akarjon egy igazán jó motort. kár hogy kihalóban van a kisköbcentis VALÓDI motor.
Allergiás vagyok arra ha valaki fikázza a cuccaimat ....
Ha valaki rossz jegyet kap az sose a diák hibája,mindig a tanáré
Akkormost mivan?
remélem nem igaz amit írnak