Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hemüveget fel!
már látom
Hi!
Nézd meg jobban!
a Yamahás listán nem található meg a forum mármint ez
Barátnőm rokonainak van egy ilyen kis jópofa kutyája, hát az amikor megláttam a mocimat 10x végigszaglászta és nagyonrákattant, nagyon tetszett neki
Én ha jövök haza motorral,mindig ugat meg megakar támadni Felpörgetem 11ezerig akkormeg összeszarja magát Hameg csak parkol a motor az udvaron,akkor a közelébe sem megy Fél tőle...
az én kutyám hülye.majdnem elütte magát a baromja.labdámiás kis vakarcs
Az indexet? Én kutyám a motor közelébe se nagyon mer menni,mert tuggya hogy mi várna rá
. . . .
Most meg a kutyaája lerágta neki
Jah ezért kell nagyon figyelni
legalább elégett az a ronda indexe
Hehe a CBR 400RR -nek is Überszivacs! Van gumi, csak egy vagyon... Vagyis kb 1,5 *annyi, mint egy ugyanolyan 17-esbe
Jah tökéletes lett. De dingónál a kipuff volt a hibás hehe
király remélem azért jobb lett az eredmény mint dingo index levételénél
Persze átjött hozzám és megcsináltuk Megy mint a golyó
Télleg ki van már fojtotva?gabi vihetne egy karikát, már rég féltem
Azé esett szarul hogy majdnem fejbetérdeltél minket
Az egy isten király moci
HA hondát nézel akkor nehogy vfr 400 at vegyél, mert annak 18-as a hátsókereke Nem kapszrá rendes gumit
Az rvf az már 17
Pont most akartam szóvátenni
Én is ezért néztem ki az RVF-et,na az azért nem tucat. De így nekem is a ZXR viszi a pálmát mivel jóval olcsóbb az RVF-nél
Az nsr 250 az más tészta azt hozzáteszem
Azért, mert egyrészt tucat. Másrész az tény, hogy megbízható de nem erős és a futóműve csapnivaló!
A kicsiknél legalábbis 100%. Ha megnézed a gépekről szóló teszteket, akkor azt veszed észre, hogy a honda az mindíg ilyen másodlagos motor. Ottvan, de nem az első. Másrészt meg abszolúte írtózok tőllük Kivétel a 954 r
És mértnemjó a honda?