soha nem rendeltem még ebay ről, nem tudom hogy pontosan hogy megy, azt tudom hogy anglián belül 3 font volt írva szállításnak, fix áras, meg kéne rendelni és ha majd jössz haza akkor valahol átvenném
Nekem olyan van hogy a fordulat szám pl 7000 és megy lefeleé amikor nem is csináltam semmit lemegy 4000 ezerig aztán vissza
néha indulsá elött úgy érzékeli hogy megy 18 al (szép lassan felkúszik addig) majd vissza a 0 ra
Nem tudom nálam mi okozta a hibát, de szerencsére már megszűnt. Amilyen váratlanul jött, egy hét múlva ugyanúgy jó is lett. Annyi, hogy közben egyszer megpiszkáltam a jeladót (lecsavaroztam és vissza). De csak később javult meg. Rejtélyes
Jeladó, az tuti, mint ahogyan azt alattam is írták, de adok egy tippet:
nekem az egyik fejidom leszerelés-visszarakás után nem mért a jeladó, de kiderült, hogy csak egy helyen volt megtörve (kívülről nem volt látható), felbontottuk, majd leszigeteltük, azóta (~4000km) hibátlan. Érdemes megpróbálni, hátha bejön.
Neked melyik nap lenne jó?
Sajna mást nem nagyon tudok hívni.
Te merre felé laksz?
Mertén Budán lakom.
Aki bene van az írjon!
Angol e-bay ről kéne nekem egy bukósisak plexi, tudnál nekem ebben segíteni?
A blokkról kell?
A motorja megegyezik a Beta RR - Motard 4T blokkjával, amit innen tölthetsz le:
Beta
nem az a kék valami amit atak hozzá hanem egy kicsit bővitettebb cuccc
néha indulsá elött úgy érzékeli hogy megy 18 al (szép lassan felkúszik addig) majd vissza a 0 ra
nekem az egyik fejidom leszerelés-visszarakás után nem mért a jeladó, de kiderült, hogy csak egy helyen volt megtörve (kívülről nem volt látható), felbontottuk, majd leszigeteltük, azóta (~4000km) hibátlan. Érdemes megpróbálni, hátha bejön.