Én tavalyi prospektusban láttam, hogy az R változat 6 sebességes és ha jó az áttétel, akkor talán tényleg többet tud menni, ha kedvező a széljárás...
De a www.yamaha-motor.hu-n meg 5 sebességet írnak és itt se láttam, hogy vki 6-ról beszélt volna...
Elírás volt?
Tudom, hogy szerelő vagy a Soroksári úton, voltam már nálatok többször is még tavasszal, de nem csináltunk nálatok businest...
Viszont én a viharos előzményekre és tapasztalatokra utaltam amit nem ismesz egy-két szervízből. Ott alakultak ki a rossz benyomások sajna és emiatt vannak kicsit fentartásaim, de mint írtam a kivételeket erősítem! A segberúgást meg ne akard... nem fizikális csak ciber, és nem személyeskedés.
Figyi, mielőtt megjön az a csavar kérlek nézzétek meg a munka-főfékhengert, mert nagy a valószínűsége a gumi benne elkandikált és nem nyom semmit. Nehogy akkor derüljön ki mikor beletekeritek a csavart és kiderül, hogy megint várni kell 2-3 hetet, inkább most
Köszönöm a munkátokat, és bocsi a kellemetlenségekért!
Nem hiszem, hogy képben lennél az ügyben...
Gabo sokat szívott már a gépével a márkaszervíz-vezető miatt anno...
Teljesen megértem a problémáit mert nevetségesen rossz az alkatrészellátás nálunk, csak a lehúzás megy de az nagyon!
A "megrugdosást" értsd képletesen... Ugyanis szükségük van sajnos a rátelefonálásokra mert hajlamosak megfeletkezni az ügyfelekről (tapasztalat), persze tisztelet a kivételnek! Én is vidéki szerelőhöz járok mert ott azért jóval barátságosabbak és segítőkészek bármiről is legyen szó!
Üdv...
na ja én is épp az elejéről olvastam és sztem nem jo ez a motor..sztem...
nagya szerviz igényes...
inkább várok én is 2-3 évet vagy 1 et... és egy husky te 450
vagy az összel megjelenő dr-z 450 re is beneveznék....
na de azért várom a válaszokat a kérdésemre...
Sziasztok!
Végig olvastam az egész Forumot de még mindig nem sikerült eldöntenem hogy megéri-e ez a motor.
Akinek megvan mindenkinek 2500 km után beadja valami a kulcsot? Szinte minden 10-edik hozzászólás a szervízelésről szól. Olyan motort nem szeretnék venni ami elég gyorsan meghal, pedig ez még 4 ütemű is....
Vagy inkább várjak még 3 évet azt vegyek valami nagyobb motort (600xt vagy 660Xt) valamiért nagyon Yamaha-s vagyok
De a www.yamaha-motor.hu-n meg 5 sebességet írnak és itt se láttam, hogy vki 6-ról beszélt volna...
Elírás volt?