Az én motorom eladó :) 650-550 ezerért. Sportkormány, Nyitott sportkipufogó, magasított hátsó felfüggesztés, supermoto hátsó sárvédő, halogén hátsó index izzók, motortuning, nuku katalizátor, nuku folytás :)
Szerintem megéri, mint, hogy vegyél 860-ért egy új Yamahát, miikor ezt olcsóbbna megkapod megbízható embertől és még be is van járatva és ízlés szerint átvan egy picit alakítva!
Hi all !!
Van 1 tavaly májusi xt 125 r-em. ELADO
kp_ra 670 ezer hitelátvállalással 100 + a hitel telefonszámom 06-20-43-43-221
E-mail : kossrac@citromail.hu
Nem tudom mit mondhatnék róla. Fogyasztást mértem 2,8-at és 4-et is. Ez utóbbit lehet, hogy nem jól (lehet, hogy véletlenül lenulláztam a napi számlálót).
A gyorsulását nem nagyon tudom mihez hasonlítani mert nem volt pl. TZR-em, nekem az eddigi motorjaimhoz képest kissé zsengécske. Én már csak koromnál fogva is a nyugodtabbak közé tartozom amire nekem kell arra tökéletes. Nálam ez a városi közlekedés.
Végseb 100 körül, futómű pont Pestre való (az Alsó Törökvészin szoktam kívülről előzgetni a tökölő autókat), a fék szuper, a gyári Pirelli száraz úton jól, nedvesen nem tapad.
Negatívum: szivatóval indul csak, sokáig kell melegítemi és az enyémnek zajos a blokkja. Amit olvastam még fórumokon az, hogy a km-óra szokta feladni a harcot, de ez jeladó hiba szokott lenni.
Szia N2!
Azt szeretném megkérdezni hogy neked mi a véleményed a motorodról!(Egy kicsit bővebben mint az elöző).Mert nekem nagyon tetszik az xt.
A gyorsulását mihez tudnád hasonlítani?Gondolom jobban megy mint a tzr.
Hello! =)
Azt szeretném kérdezni hogy hogy megy az xt?
Mert ezen gondolkodom hogy átszállok egy ilyenre!
(Hogy gyorsul,mennyi a vége,kényelmes vele menni,milyenek a fékek,stb)
Erre gondoltam ezt szeretném megkérdezni!
Előre is köszönöm!
Helló nkuci!
Újonnan vettem most egy éves.
Hajtani kell hogy "menjen" valahogy(két éves gari van rá) .
De amúgy a szerelők is kóklerek( egy jeladó hibát két és fél óra alatt találtak meg,be volt ázva így hol mért-hol nem)ahová én hordom kocsit árulnak és a "helykihasználás" végett foglalkoznak motorral is.
Előtte tajvani robogóm volt 11 ezer km alatt nem volt ennyi baja.
Ma már nem vennék xt-t,de akkor jól nézett ki(elől-hátul tárcsafék stb.).
De azért van jó tulajdonsága is .
Lehetne olcsóbb is.
Vidorka:Amiket leírtád az alapján nem is érdemes új motort venni...
Újonnan vetted a gépet?
Nagyon hajtod?Sok ilyen baj van a motorokkal vagy ezek egyedi esetek?
Azt gondolná az ember, hogy a zsír új gépek meg vannak csinálva és csak a használt széthajtott gépekkel van gond.
Azért nem ennyire egyszerű a helyzet.
A (pl.) 10W-40 az többfokozatú olaj (téli-nyári), a számok a használati hőmérsékletet jelzik. Ezek a számok nem utalnak a viszkozitásra, illetve csak nagyon közvetve.
A teljesítményszint is fontos, annak is meg kell felelnie a gyár előírásának.
Semmi probléma, ez a te érdeked. Rendben köv. hétvégén megejthetünk egy találkozót, ráérek.
Érezd jól magad külföldön, remélem pihenni mész
Addig is üveghang!
Szia!
Nehogy holnap miattam motorral gyere, mert el kell utaznom a héten külföldre, csak hétvégén leszek újra, úgyhogy napolom a kérdést.
(Plusz ma mostam meg a morort.)
Üdv,
2N
Ui: A hétvégén (ha neked is jó) azért megejthetnénk a mini találkozót!
Az, hogy szintetikus vagy sem szinte elhanyagolható. A lényeg a viszkozitás és a teljesítményszint. Tény, hogy a szintetikus olajoknak jobbak bizonyos képességei, de most még a minimuot sem rakták bele.
(Te itthon, vagy még vidéken sem állod meg, hogy ide benézz?)
Nekem rendes szintetikus olajat töltöttke bele. Én mindig a nyakukon állok mikor csinálják a motort. Egyrészt gyorsan csinálják, nem lopnak, nem csalnak és rendes cucccot raknak bele :) Utálnak is :D
Szerintem megéri, mint, hogy vegyél 860-ért egy új Yamahát, miikor ezt olcsóbbna megkapod megbízható embertől és még be is van járatva és ízlés szerint átvan egy picit alakítva!